Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

5000 de euro pentru cel care ştie unde se află Luminiţa Magdalena Călin

ro

16 Dec, 2010 18:02 2107 Marime text

cap_6.jpgPersoana care poate furniza informaţii cu privire la locul unde se află lectorul universitar doctor Luminiţa Magdalena Călin, în vârstă de 37 de ani, din Bucureşti, primeşte suma de 5000 de euro. Banii îi vor fi înmânaţi persoanei chiar de Florin Vasile, fratele Luminiţei Magdalena Călin. De asemenea, informaţii pot fi trimise şi pe adresa tomis@ziuact.ro Femeiea a dispărut week-end-ul trecut, pe un câmp din apropierea localităţii Stupina, după ce a fost urmărită, aproape 25 de kilometri, de o maşină a Postului de Poliţie din Nicolae Bălcescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ANONIM 01 Jan, 2011 00:48 LA ASE SE PASTREAZA TRADITIA, CEI MAI BUNI PROFESORI SI CEI MAI BUNI STUDENTI.POVESTEA CU DIPLOMELE FALSE ESTE INVENTATA 99,99 LA SUTA.
  • FLORENTINA 16 Dec, 2010 14:37 STIU CA FAMILIEI I E GREU SA ACCEPTE UN ADEVAR DUREROS,DAR SARMANA FEMEIE ,CARE DE FAPT PARE A FII UN GENIU,A SUFERIT O TULBURARE DE COMPORTAMENT,BIPOLARA.ACEASTA BOALA SE MANIFESTA ASA,CU TEAMA DE POLITIE,DE URMARIRE,SI DE IZOLARE.LA EA S A AGRAVAT SI PTR FAPTUL CA JUMATATE DIN HALUCINATII ERAU REALE(PPOLITIA).CA SA VA CONVINGETI CONSULTATI UN SPECIALIST.SIGUR E MOARTA. S A ASCUNS SI GERUL A RAPUS O.PE POLITAI NU I A DUS CAPUL SA O CAUTE IMEDIAT.CINE NU ARE PE CINEVA IN ACEASTA STARE NU CUNOASTE CUM SA ACCTIONEZE.SPER SA FIE IN VIATA .PACAT DE ASA OM.