Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

40 de vitezomani, traşi pe dreapta pe Autostrada Soarelui

ro

23 Aug, 2012 21:49 1210 Marime text

La peste 31.000 de lei s-a ridicat valoarea amenzilor „tăiate" de poliţiştii rutieri în doar 4 ore de stat la pândă pe Autostrada Soarelui. Cei mai mulţi şoferi, 40 din cei 78 verificaţi au fost prinşi cu piciorul apăsând la maximum pedala de acceleraţie. De departe, vedeta zilei de 22 august a fost Răducu Mazăre, fiul primarului Constanţei. Adolescentul a fost depistat de aparatul radar conducând un Jaguar cu 196 km/h.

La acţiunea orchestrată de Direcţia Rutieră au participat 34 de poliţişti ai Secţiei de Poliţie Autostrăzi, fiind folosite în sistem ,,cascadă" aparate radar, dintre care unul cu sistem de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor prin raze laser. „Acţiunea s-a încheiat cu aplicarea a 78 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 40 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi18 pentru nerespectarea normelor care reglementează activitatea transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane, în valoare de 31.500 lei", a anunţat Poliţia Română. Au fost reţinute 6 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru conducerea unui autovehicul ce prezenta defecţiuni tehnice grave la mecanismul de direcţie sau sistemul de frânare. De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare.

http://www.adevarul.ro/locale/calarasi/Calarasi-actiune-razie-trafic-soferi-viteza-A2-politie-radare-sanctiuni_0_760124318.html#

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii