Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

4.000 de bilete vor fi puse în vânzare pentru meciul România - Spania, la care va evolua și Simona Halep

ro

05 Nov, 2014 16:18 1360 Marime text
Prețul biletelor pentru întâlnirea dintre echipele României și Spaniei din cadrul Fed Cup, care se va desfășura la Patinoarul artificial din Galați în perioada 7-8 februarie, au fost estimate de George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, la suma de 60 de lei pe zi, cum a fost și la turneul WTA din București, scrie Agerpres.

Pentru cei care vor dori să-și achiziționeze un abonament pentru cele două zile de meciuri, prețul va fi în jurul a 100 de lei.

„Fiind un eveniment de prim rang, probabil că prețul biletelor va fi asemănător cu cel de la turneul WTA de la București, adică 60 lei pe zi. Sâmbătă vom avea trei meciuri, iar duminică încă două. Să vezi două meciuri importante, 60 de lei nu este o sumă foarte mare. Încă nu am hotărât exact, vom mai discuta prețurile, dar ca reper, probabil va fi și un abonament de 100 de lei. La evenimente de acest gen în străinătate se plătește foarte mult“, a spus George Cosac, potrivit Agerpres.

Vor fi puse în vânzare circa 4.000 de bilete pentru întâlnirea Fed Cup de la Galați. În ceea ce privește modalitatea achiziționării tichetelor, acestea vor fi puse în vânzare și în mediul online, astfel că vor putea veni români din toată țara la Galați să o vadă pe Simona Halep jucând.

România va întâlni Spania în Fed Cup, echipa țării noastre urmând să mizeze la această confruntare pe Simona Halep, numărul trei mondial, alături de alte jucătoare de tenis consacrate, precum Sorana Cârstea, Irina Begu sau Monica Niculescu.

Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii