Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2016, interpretat numerologic de Carmen Harra

ro

23 Dec, 2015 10:51 3108 Marime text
Toți cei care i-au înșelat pe români în ultimii 12 ani își vor primi pedeapsa în 2016, chiar în anul alegerilor locale și parlamentare, susține Carmen Harra, potrivit romaniatv.net.
 
Celebra vizionară americană de origine română spune că noul an va fi unul de purificare. Interpretat numerologic de Carmen Harra, anul viitor vine sub energia cifrei 9, „ceea ce înseamnă că multe lucruri care s-au întâmplat în ultimii nouă-12 ani se îndreaptă spre purificare, o rezoluție și un nou început”.
 
„Din 2017 vom merge spre alt început. Ne întoarcem tocmai la debutul «Erei Băsescu»... Se scormonesc lucruri care ies la iveală, iar corupții care au crezut până acum că scapă nepedepsiți vor plăti. Puterea aparține mulțimii care dă jos guverne. Am un sentiment pozitiv în privința României, unde oamenii vor trăi mai bine”, crede Carmen Harra.
 
Totodată, spune că „nu urmează nimic major catastrofal, chiar dacă toată lumea se gândește la ceva mondial. Personal, nu văd așa ceva. Vor mai fi însă evenimente triste și incidente cu morți, dar nimic masiv cu milioane de victime. Nu văd un război mondial și nici vreo apocalipsă care să fie finalul omenirii”.
 
La fiecare început de an, Carmen Harra recomandă ordonarea dorinţelor: „E bine să-ți planifici totul, pentru că fiecare are gânduri și speranțe pentru un nou an. E bine să ai asta în gând și să te programezi. Și creierul, și intențiile se pot programa. Fiecare ar trebui să aibă pe lista lui ce își dorește cel mai mult. Unii vor să aibă parte de dragoste, alții vor să aibă copii sau să câștige mulți bani. Trebuie să fii motivat, să ai un imbold pentru acțiunile tale, pentru a-ți transforma dorințele în realitate. Dacă nu-ți place cum ai trăit până acum, niciodată nu e prea târziu să schimbi ceva. Toți dorim să începem anul cu dreptul, iar asta nu se obține decât cu o anumită programare a intențiilor și a gândurilor care să devină realitate”.
 
Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii