Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de ani de la prima ecranizare a filmului „Toy story”

ro

07 Oct, 2015 22:59 1186 Marime text
Ambasadorul SUA Hans Klemm va celebra sâmbătă, 10 octombrie, 20 de ani de la prima ecranizare a filmului de animație „Toy Story” împreună cu copii din comunităţi dezavantajate şi cu Albert Lozano, reprezentant al studiourilor de animaţie Pixar, care au realizat acest film. Acest eveniment are loc în cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim’est.
 
La vizionarea filmului au fost invitaţi copii incluşi în programe educaţionale sau de care se ocupă ONG-urile „Ana şi Copiii” şi Fundaţia Policy Center for Roma and Minorities. Povestea lui Buzz Lightyear, unul dintre personajele acestui îndragit film de animaţie, e o lecţie esenţială pentru tineri prin care acestia pot înţelege importanţa diversităţii şi incluziunea în comunitate a celor consideraţi diferiţi.
 
Ambasada SUA a finanţat în acest an participarea lui Albert Lozano şi a lui Mark Shapiro, Head of Entertainment Brand Marketing, LAIKA Studios, la festivalul Anim’ est, care se desfăşoară între 2-11 octombrie în Bucureşti. 
 
Presa este invitată la evenimentul care va include discursul ambasadorului, vizionarea filmului „Toy Story” şi o discuție la final despre film şi metodele de animaţie folosite, cu Albert Lozano, Character Art Director al companiei PIXAR.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 10 septembrie,  începând cu ora 20:15, la Cinema Studio, Bd. Gheorghe Magheru nr. 29,  în Bucureşti.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii