Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2 aprilie, o zi plină de accidente în județul Constanța

ro

02 Apr, 2016 21:33 1975 Marime text
 
Potrivit Serviciului Rutier,astăzi, în jurul orelor 2.06, un bărbat în vârstă de  25 ani din Mangalia, în timp ce conducea un autoturism marca  Renault Clio pe DN 39, dinspre 2 Mai către Vama Veche, ajungând în apropierea KM 50+900M, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe câmp, pe partea dreaptă având în vedere același sens de mers, rănindu-se uşor. Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Mangalia, unde a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Tot astăzi, în jurul orelor 14.00, un bărbat de 30 ani din Mangalia a condus motocicleta marca Yamaha, pe DN3, dinspre localitatea Băneasa către localitatea Lipnița şi ajungând în zona km. 164+600m, din cauza neadaptării vitezei la configuraţia drumului (curbă deosebit de periculoasă şi pantă cu înclinaţie 10%), a derapat, a părăsit partea carosabilă către dreapta şi s-a răsturnat într-un şanţ. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului motocicletei.
 
În jurul orelor 17.45, un bărbat de 61 ani din Constanţa, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus autoturismul   marca Daewoo Matiz, pe șoseaua Mangaliei, pe banda adoua dinspre strada Caraiman către strada Pandurului şi ajungând în zona Peco Moll, a  accidentat o femeie de 20 ani din Constanţa, care s- a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului.
 
Serviciul Rutier a mai transmis faptul că în jurul orelor 18.34, o femeie de 39 ani din Ovidiu, a condus autoturismul   marca Opel Vectra pe strada Năvodari din comuna Lumina, dinspre DN22 către Năvodari şi ajungând la trecerea pentru pietoni de lângă intersecţia cu strada Mare, a accidentat o femeie de 47 ani din Lumina, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stânga a conducătorului auto.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoara a pietonului.
 
În această seară în jurul orei 19.15, un bărbat de 35 ani din Poarta Albă, a condus autoturismul  marca VW Jetta, pe strada Mircea Eliade din oraşul Murfatlar, dinspre strada Bucureşti către strada Nichita Stănescu şi ajungând în zona Primăriei Murfatlar, a accidentat o fetiță de 10 ani din Murfatlar, care s- a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea dreaptă a conducătorului auto.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorei.
 
Tot în această seară a avut loc un accident în urma căruia trei persoane au rămas încarcetare. Totul s-a petrecut la ieșirea din localitatea 23 August. În urma impactului o femeie și-a pierdut viața, iar doi bărbați au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
 
 
Citește și: Trei persoane au rămas încarcerate în urma unui accident petrecut la ieșire din localitatea 23 August


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii