Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

140 de ani de la înfiinţarea PNL

ro

20 May, 2015 19:50 2398 Marime text
 
Preşedintele Klaus Iohannis este invitatul de onoare al concertului aniversar "PNL 140 de ani de viziune, onoare şi patriotism", eveniment dedicat celebrării a 140 de ani de la înfiinţarea formaţiunii liberale şi programat să se desfășoare în această seară, în Capitală, la Opera Naţională. El va susține și un scurt discurs. Crin Antonescu s-a adresat, deja, celor de faţă şi a declarat că este pentru ultima oară când s-a adresat unei adunări liberale.
"140 de ani înseamnă mult, e o vârstă extraordinară. Ca întotdeauna când am celebrat astfel de momente, sunt emoţionat. (...) Experienţa extraordinară a PNL este determinată de identitatea sa, de cine este şi cum trăieşte acest partid. Pretenţia noastră este aceea de a fi o elită. PNL este singura instituţie care a construit pe durată lungă", a spus Antonescu, citat de evz.ro.
 
"Este evenimentul emblematic al acestei manifestări, la care vor participa 950 de persoane, membrii PNL, dar şi importanţi oameni de cultură, jurnalişti, formatori de opinie, conducători ai unor instituţii din mediul socio-economic. Invitatul de onoare al evenimentului va fi Klaus Iohannis, preşedintele României", precizează un comunicat de presă al liberalilor.
 
La concertul aniversar vor participa co-preşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, alături de membrii conducerii partidului.
 
Concertul aniversar face parte dintr-o serie de evenimente, grupate sub denumirea generică "Săptămâna Liberală", organizate în perioada 19-24 mai, cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înfiinţarea PNL, mai scriu jurnaliştii evz.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii