Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

134 de pasageri care trebuiau să ajungă la Londra sunt blocaţi pe Aeroportul de la Mihail Kogălniceanu de la ora prânzului. Cursa a fost anulată acum 15 minute!

ro

28 Feb, 2018 17:21 2030 Marime text
134 de persoane se află în terminalul Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu de la ora 12.00. Ei aşteptau să se îmbarce în cursa Constanţa-Londra a companiei Wizz Air. În urmă cu 15 minute, compania a anunţat că din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, anulează zborul. Purtătorul de cuvânt al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu, Elena Cătălina Vîţă ne-a declarat în urmă cu câteva momente că sunt aşteptate autocare care să-i preia pe pasageri şi să-i conducă în municipiul Constanţa. O parte dintre aceştia, care au domiciliul în alte localităţi vor fi cazaţi pe parcursul nopţii la mai multe hoteluri din Constanţa. Deocamdată nu se cunoaşte cu exactitate numărul persoanelor care vor avea nevoie de cazare în cursul acestei nopţi deosebit de geroase. Cursa urmează să fie reprogramată, susţine purtătorul de cuvânt al aeroportului.
Menţionăm că avionul companiei Wizz Air, care venea de la Londra a aterizat pe aeroportul din judeţul Constanţa fără nicio problemă în această dimineaţă în jurul orei 11.20 de minute. La bord s-au aflat 157 de pasageri. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii