Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie ZIUA de Constanța Sunteți de acord cu redeschiderea mall-urilor începând din 15 iunie?

ro

06 Jun, 2020 00:00 2176 Marime text

Intrate sub incidența Ordonanței nr. 2 din 21 martie 2020, cifrele de afaceri ale mall-urilor au suferit un... cataclism, pe de altă parte mii de angajați fiind lăsați fără salarii.
După mai bine de două luni de lacăte pe uși, multe dintre magazine au renunțat la plata chiriilor, motiv pentru care unele s-au și desființat.
Dar iată că, la o zi distanță unul de altul, ministrul Economiei, Virgil Popescu (2 iunie), și apoi ministrul Sănătății, Nelu Tătaru (3 iunie), făceau publică intenția de a deschide mall-urile, pe fondul perioadei de relaxare și a unei încercări de a se reveni la normalitate.
La jumătatea lunii trecute, managerii unor mall-uri din București anunțau că la intrarea în două centre comerciale clienţii vor trece obligatoriu printr-o poartă termoscanner, o soluţie pe bază de IR, foarte eficientă în spaţiile cu trafic intens de persoane, unde li se va lua temperatura. Iar pe traseul lor prin mall vor fi afişate materiale de informare prin care li se comunică şi li se reamintesc măsurile obligatorii de igienă: de la dezinfectant, la marcarea zonelor de siguranţă, folosirea contactless a toaletelor şi a scărilor şi multe altele.
În contextul stadiului actual al infectărilor cu noul Coronavirus și al măsurilor stabilite de autorități pentru limitarea răspândirii, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:





De asemenea, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii