Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie ZIUA de Constanța Doriți revenirea semafoarelor din Constanța la funcționarea normală?

ro

13 Apr, 2020 00:00 6222 Marime text

Decizia de a lăsa semafoarele din municipiul Constanța să funcționeze pe galben intermitent în perioada stării de urgență instituită de Guvernul României - măsură luată în colaborare de IPJ Constanța - Serviciul Rutier și Primăria Constanța începând cu data de 26 martie -, s-a soldat, din nefericire, cu numeroase accidente de circulație.
Cel mai mediatizat, accidentul produs week-end-ul trecut în intersecția de la Miga, a împărțit în două tabere constănțenii, fie ei conducători auto sau nu. Pe de o parte, unii consideră inutilă staționarea timp de 30 de secunde la semafor, atât timp cât străzile sunt goale, iar pe de altă parte sunt conducători auto care se tem de „constănțenii cu permis”, care nu sunt neapărat și șoferi, din moment ce nu respectă regulile de circulație. De altfel, din filmarea accidentului de la Miga se poate vedea că niciunul dintre conducătorii auto nu și-a „acordat” un moment de... gândire.
Există numeroase situații în care, necunoscând legislația, unii „posesori de permis auto” mai mult încurcă. Apoi, mai există și categoria tupeiștilor la volan, a celor care nu au răbdare și nici înțelegere față de cei care circulă regulamentar.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu, a declarat că decizia va rămâne în vigoare până la finalul stării de urgență sau până la noi dispoziție
În condițiile în care nu semafoarele sunt marea problemă a acestei perioade, ci șoferii, ZIUA de Constanța vă propune un sondaj de opinie.





Citește și:
Constanţa. Accidentul din intersecţia Miga surprins de camere de luat vederi. Maşină răsturnată. Toţi cei prezenţi au sărit în ajutor (video)
https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/eveniment/constanta-accidentul-din-intersectia-miga-surprins-de-camere-de-luat-vederi-masina-rasturnata-toti-cei-prezenti-au-sarit-in-ajutor-716999.html


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii