Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie ZIUA de Constanța Credeți în existența Covid-19?

ro

21 Sep, 2020 00:00 3089 Marime text
  • La circa o săptămână de la înregistrarea primelor cazuri în țară, președintele României a decretat stare de urgență.
  • La mai bine de șase luni de când noul coronavirus a cuprins România și la nouă luni de când s-a lansat în lume boala Covid-19, oamenii protestează tot mai mult împotriva măsurilor anti-coronavirus.
La mijlocul lunii martie 2020, epidemia de Coronavirus a cuprins și România, după ce făcuse victime semnificative în China, Italia și alte zone ale lumii.
La circa o săptămână de la înregistrarea primelor cazuri în țară, președintele României a decretat stare de urgență. Din luna mai, iar apoi aceasta s-a transformat în stare de alertă, care este în vigoare și azi.

Acum, la mai bine de șase luni de când noul coronavirus a cuprins România și la peste nouă luni de când s-a lansat în lume boala Covid-19 (Coronavirus-Desease-19 – de la anul apariției sale), oamenii protestează peste tot.

Proteste sunt și în țara noastră, împotriva purtării măștilor și a măsurilor anti-covid care restricționează drepturile fundamentale ale cetățenilor, spun protestatarii.
Părerile sunt împărțite și, în timp ce mulți oameni sunt speriați de efectele devastatoare ale Covid-19 asupra oganismului, sunt mulți cei care cred fie că totul este o conspirație mondială pentru suprimarea drepturilor cetățenilor, fie că se exagerează mult în privința acestui virus.
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:



De asemenea, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.


Citește și:

Proteste în Mangalia! S-a folosit spray lacrimogen (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii