Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie ZIUA de Constanța Credeți că odată cu scăderea numărului de turiști va scădea și numărul cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 la Constanța?

ro

24 Aug, 2020 00:00 1872 Marime text
  • Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus s-a menținut ridicat la Constanța, printre infectați fiind și turiști.
 
Zilele trecut a existat un caz revoltător pe litoral! O turistă de 28 de ani, din Suceava, care se afla pe plaja din Eforie Nord, a fost preluată de un echipaj SMURD după ce a acuzat stări de rău. Aceasta a fost trasportată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța pentru testarea RT-PCR, ulterior aceasta fiind internată la Spitalul Municipal Medgidia, fiind suspectă COVID-19. Ulterior, femeia a fost confirmată pozitiv.
 
Autoritățile continuă activitățile de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în zonele aglomerate, precum piețe, terase sau cluburi în aer liber, dar și în mijloacele de transport în comun pentru evitarea infectării.
 
Constănțenii speră că odată cu trecerea sezonului estival, numărul de îmbolnăviri va scădea la malul mării.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 

 

 


 
 
De asemenea, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii