Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie ZIUA de Constanţa Credeţi că în municipiul Constanţa numărul locurilor de parcare este suficient?

ro

03 Mar, 2015 00:00 2771 Marime text
Locurile de parcare reprezintă una dintre cele mai mari „dureri“ ale constănţenilor. Sunt puţine şi este bătaie pe ele! Pe lângă faptul că proprietarii de maşini sunt nevoiţi să scoată din buzunar  aproximativ 200 de lei anual pentru a beneficia de un spaţiu de parcare, pentru aceşti bani, şoferii trebuie să dovedească adevărate abilităţi de stăpânire a volanului.

Mulţi consideră cel puţin bizară maniera în care Primăria Constanţa a ales să-şi dea girul pentru cele mai multe locuri de parcare din cartierele municipiului: între copaci, lângă ghenele de gunoi, pe trotuare înguste, lângă stâlpi de iluminat public cu scheletul metalic la vedere, iar exemplele pot continua. Chiar şi cei care au reuşit performanţa de a pune mâna pe un loc poziţionat nu tocmai fericit trebuie să îşi facă datoria de cetăţeni şi să achite taxa anuală de parcare până la finele lunii martie, în caz contrar riscând să îl piardă în favoarea altor proprietari de autoturisme. Iar lista şoferilor în stand-by este lungă.

Ca locuitori într-un oraş care se aglomerează cronic pe timpul verii și în care blocurile se construiesc pe orice spaţiu verde rămas liber, constănţenii trebuie să facă faţă unei reale provocări: aceea a găsirii unui loc de parcare. De câte ori nu vi s-a întâmplat să daţi roată cartierului, preţ de câteva zeci de minute, în căutarea „acelui“ loc liber?

În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează următorul sondaj de opinie, cu întrebarea:
 

Credeţi că în municipiul Constanţa numărul locurilor de parcare este suficient?
DA
NU

Sondajul s-a încheiat pe data 8 Martie 2015

 
Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • constantean 11 Mar, 2015 17:46 Depinde de primar. Daca Mazare mai ramane primar sansele ca municipiul sa se dezvolte sunt mici deci locurile de parcare sunt suficiente. Primarul nu incurajeaza investitiile in industrie deci populatia este in scadere si nu mai sunt necesare locuri de parcare in oras.
  • awdawd 09 Mar, 2015 09:04 ma bucur ca ati adus in discutie aceasta problema. nu sunt suficiente si dupa ce ca sunt foarte putine culmea mai trebuie sa si platim taxa de parcare, ca sa numai zic cati bani ar fii putut face primaria constanta daca amenaja pe toate stradutele din constanta la blocuri locuri de parcare, si asa gradinile din fata blocurilor stau de pomana, cred ca domnul Primar ar trebui sa se mai plimbe prin orasul care il conduce nu prin brazilia!!!!!!!
  • VALI 07 Mar, 2015 07:55 Da suntem de acord dar sa fie parcari fara taxe pentru ca banii intra in conturile altor societati private .
  • ctean 03 Mar, 2015 05:25 Nu nu sint suficiente ,dar nici nu trebuiesc facute cu plata toate parcarile cum sint acum prin centru iti iau tarif la ora ceea ce este o mare golaneala ,platim taxe si impozite in orasul asta deci meritam si noi un loc de parcare fara taxa dar probabil si in acest domeniu sint baietii destepti .