Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie ZIUA de Constanța 56% dintre respondenți cred că sportul constănțean va fi afectat foarte mult de criza coronavirusului

ro

06 Apr, 2020 00:00 2630 Marime text

Pandemia de coronavirus, care a afectat întreaga omenire, a băgat în izolare și sportul. Atât cei din echipe, cât și practicanții de performanță la nivel individual, sportivii stau în casă și se pregătesc tot acolo, cu gândul la reluarea activității și la cum va arăta viitorul lor.

Ca și în celelalte sectoare ale vieții sociale, și în sport cei de la cluburi și echipe își fac calcule, financiare în primul rând, pentru a trece criza. S-au luat în calcul reduceri de bugete și implicit micșorarea salariilor și o reorganizare a activității, în funcție de data de reluare a pregătirii de grup și a competițiilor oficiale, amânate pe termen nelimitat, din pricina COVID-19.

În acest context, al crizei coronavirusului, care a cuprins, inerent, și sportul constănțean, având în vedere însă și faptul că multe dintre structurile sportive din județ beneficiază de finanțare de la bugetul de stat, cotidianul ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea: „Cât de mult credeți că va afecta criza coronavirusului sportul constănțean?“.

Cei care au votat au optat pentru variantele de răspuns astfel:

- Puțin, va trece repede peste criză - 14%
- Mult, își va reveni cu greu după coronavirus - 30%
- Foarte mult, se va ajunge și la desființări de echipe - 56%.



Citește și:

Sondaj de opinie ZIUA de Constanța Cât de mult credeți că va afecta criza coronavirusului sportul constănțean?

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii