Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Suporterii FC Farul cred că „marinarii“ ar fi putut promova în Liga 1 în acest an

ro

30 May, 2016 00:00 2361 Marime text


FC Farul a rămas şi după sezonul 2015/2016 în Liga a 2-a, promovarea în primul eşalon al fotbalului românesc menţinându-se în continuare la stadiul de vis. La începutul stagiunii, se estima că echipa constănţeană are şanse bune de a atinge Liga 1, beneficiind de un culoar bun şi de un lot valoros. Finele lui 2015 găsea formaţia în prima parte a clasamentului, însă, în pauza dintre tur şi retur, Farul s-a despărţit de mai mulţi jucători de bază, iar pregătirea de iarnă a suferit.
 
La reluarea campionatului, rezultatele au scârţâit, iar la mijlocul lunii martie, antrenorul Constantin Gache şi-a dat demisia, antrenor principal venind Ilie Stan. Acesta a dus echipa în play-off, după patru victorii consecutive, care au urcat Farul pe locul trei la finele sezonului regular, dar apoi, în startul următoarei faze a campionatului, lucrurile iar n-au mai mers. Nici pe teren, nici în vestiar. Atmosferă proastă, scandaluri, jucători plecaţi sau daţi afară. În cele din urmă, a plecat şi Ilie Stan, tot mai contestat de tribună.
 
Ilie Stan a spus că a simţit că echipa nu e pregătită din niciun punct de vedere să promoveze în Liga 1. Pe de altă parte, Giani Nedelcu, patronul echipei, a declarat că anunţul, în plin campionat, cum că un grup de investitori constănţeni vor să preia echipa a bulversat total lucrurile la club, iar consecinţele s-au văzut în rezultatele înregistrate ulterior.
 
De la plecarea lui Ilie Stan, Farul a fost condusă de pe banca tehnică de Ion Barbu şi Gică Mina, care, în play-off, au înregistrat trei victorii (toate în deplasare), cu golaveraj 13-5! Succese venite însă târziu şi care sporesc regretul suporterilor că, în campionatul recent încheiat, FC Farul putea obţine mai mult.


 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a derulat, în perioada 23 - 29 mai, sondajul de opinie cu întrebarea: „Credeţi că FC Farul ar fi putut promova în Liga 1, la finele sezonului 2015/2016 al Ligii a 2-a?“.
 
55% dintre participanţii la sondaj au răspuns cu „Da”, în timp ce 45% au votat „Nu”. Aproape 500 de persoane au dat curs sondajului nostru săptămâna trecută.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii