Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi mulţumiţi de modul în care se face accesul pe plaja Modern din municipiul Constanţa?

ro

18 Jul, 2016 00:00 8174 Marime text


Printre cele mai căutate plaje din municipiul Constanţa, Modern este preferată de localnici şi turişti deopotrivă. Și asta deşi a ajunge pe plajă folosind scările întortocheate, nereabilitate şi pline de praf şi buruieni poate constitui o experienţă cu urmări neplăcute.
 
Sezon estival 2016: pretenţii ridicate, taxe pe măsură, dar condiţiile şi serviciile oferite celor ce vin pe litoral să-şi petreacă vacanţele sau concediile încă nu sunt la nivelul preţurilor practicate de agenţii economici din domeniul turismului. Cel mai relevant exemplu ni-l oferă chiar plaja Modern din Constanţa.
 
De câţiva ani, zone din plaja Modern sunt concesionate. Au apărut umbreluţele şi şezlongurile, vândute la preţuri precum cele din Mamaia (staţiunea cu costurile cele mai ridicate de pe litoral), diverse chioşcuri şi mini-terase, dar testul localnicilor şi al turiştilor care vin aici se dă pe căile de acces. În diverse zone sunt scări ce datează de ani buni şi care nu au mai fost reabilitate, în pofida promisiunilor făcute de diverse instituţii. Unii spun că aceste căi de acces pe plaja Modern ar trebui refăcute de către municipalitate, alţii arată cu degetul spre Administraţia Bazinală Dobrogea - Litoral.
 
Implementarea unor proiecte în zona respectivă ar fi putut rezolva şi această problemă, numai că proiectele au rămas doar pe hârtie, iar noi, contribuabilii, ne rupem picioarele în continuare.    

Sondajul s-a încheiat în data de 24.07.2016
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mimi 20 Jul, 2016 17:06 Doamne!!! Infernal sa urci treptele cu copiii! Intradevar preturi ca in statiunea Mamaia si mizerie....cat vezi cu ochii!! Problema e ca nu primaria a aruncat mizeria acolo ci oamenii comozi !! Rusine!!! Iar despre acces cine sa faca scarile- pai eu zic ca cei cu restaurante care castiga de pe urma plajei....doamne doar baietasi cu ochii sa isi umple buzunarul....si taxa la wc mai ceva ca in timpul lui Mazare e acum....tb luate masuri si acolo URGENT DLE PRIMAR!!!!
  • Flori 20 Jul, 2016 14:06 Scarile sunt ca si o aventura...prin jungla cu ...boschetari si baietasi care sar din boscheti cu cutitul la domnisoarele singure, care sunt usor de speriat si jefuit...sau si mai rau...Doamne fereste!
  • kity 20 Jul, 2016 11:36 cea mai oribila plaja...pana ajungi pe plajă iti piere tot cheful,mizerie cat cuprinde..
  • Lucian 20 Jul, 2016 11:06 După ce ne-au reabilitat plajele, ar trebui să-i chemăm pe olandezi să ne reabiliteze şi scările, falezele, locaşele de cultură, administraţia, infrastructura...hmmm, despre ce vorbim?! Să ne reabiliteze pe toţi!
  • Eugen 20 Jul, 2016 06:12 Este clar ca scarile trebuiesc reabilitate dar si iarba trebuie tunsa si creeare unui parc.... vezi parcul IOR Bucuresti
  • mary 19 Jul, 2016 22:45 Accesul pe plaja ar trebui sa se faca si altfel ,sau scarile sa fie reamenajate .Plaja este ok ,chiar ne-a placut anul asta.
  • marg 19 Jul, 2016 08:10 Mizerie,mirosuri,buruieni. Treptele sunt foarte periculoase! Iar inggetata costa 13lei!!!