Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:35 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi de acord ca Primăria Constanţa să închirieze un spaţiu pentru adăpostirea oamenilor străzii?

ro

07 Nov, 2016 00:00 11606 Marime text
În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal (CLM) Constanţa de la finele lunii precedente, proiectul de hotărâre prin care se asigura un spaţiu pentru adăpostirea oamenilor străzii pe perioada sezonului rece nu a fost adoptat. Concret, era vorba despre un spaţiu în suprafaţă utilă de 44,15 metri pătraţi, situat în interiorul Gravity Park din zona parcului Tăbăcărie şi administrat de RAEDPP Constanţa, care ar fi urmat să fie transmis în administrarea Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Constanţa.
 
Transferul se făcea pentru perioada sezonului rece 2016 - 2017, pentru a adăposti oamenii străzii de ger şi intemperii. De altfel, spaţiul respectiv a fost utilizat de municipalitate şi în iernile anterioare pentru găzduirea temporară a oamenilor care nu au un acoperiş deasupra capului.
 
Întrucât proiectul de hotărâre nu a trecut, iar situaţia a rămas încă neclară, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare:

Sondajul s-a încheiat pe 13.11.2016



Vă invităm să ne trimiteţi, într-un comentariu, părerea dumneavoastră şi, eventual, sugestii pentru reprezentanţii administraţiei publice locale pe această temă.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ana 09 Nov, 2016 08:53 Mă abțin ,dar răspunsul meu tinde mai mult spre nu. Nu ajutäm nişte persoane bătute de soartă dåndu-le totul gratis ,pentru cä aşa este īncurajatä lenea. Bänuiesc cä cei care au votat împotriva proiectului au avut motive sä o facä.
  • Ika 08 Nov, 2016 23:22 Clădirile din curtea spitalului de boli infecțioase,sunt două,cea în care a fost secția de boli interne si cea în care a fost oftalmologie.Sunt nefolosite!
  • Gabriel Florea 08 Nov, 2016 06:52 Cred că primăria poate găsi ușor un spațiu ce îi aparține evitând dealtfel plata chiriei pe unul proprietatea altcuiva. Sau mai bine zis pentru a evita tocarea banului public servind interese ascunse.
  • Anna 08 Nov, 2016 00:09 Da, sunt de acord sa fie cazati pe perioada timpului nefavorabil. Poate intr-un viitor articol ne spuneti si cine au fost cei care au votat impotrva si care le-au fost motivele.
  • Bogdan 07 Nov, 2016 22:28 Primaria ar trebui sa foloseasca acesti oameni pentru lucrari ce apartin de primarie( amenajare spatii verzi, curatenie stradala, iluminat public etc), iar in contrapartida sa construiasca un centru mare la marginea orasului in care sa le asigure: cazare, masa si servicii medicale.
  • Ungureanu 07 Nov, 2016 10:13 Sunt de acord sa fie ajutati,consiliati si redati societatii.Asa ar trebui sa se procedeze.Un program in care sa se incadreze.Nu pt puturosi si asistati(tigani,betivi ).Programul sa ii oblige la reabilitare .
  • Lusy 07 Nov, 2016 09:39 Da sunt de acord pt ca sunt oameni multi dintre ei au rămas fără muncă fără casa din diferite motive dar au dreptul la viață 😃