Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteţi de acord ca cea de a doua biobază din Constanţa să fie amplasată pe strada Caraiman?

ro

15 Feb, 2016 00:00 6664 Marime text

 
Administraţia publică locală din Constanţa intenţionează să înfiinţeze o nouă biobază care se va ocupa de îngrijirea şi adopţia câinilor maidanezi. Primăria Constanţa deja a identificat un nou teren pe care ar urma să se construiască noi spaţii pentru adăpostirea câinilor, în condiţii decente. Viitoarea biobază va fi construită pe un teren deţinut de Primărie, situat în zona Caraiman, lângă Oil Terminal. În plus, vechea biobază va rămâne şi ea în funcţiune, dar va fi îmbunătăţită. De asemenea, pentru gestionarea câinilor fără stăpân, autoritatea publică locală a pregătit un buget anual de 1.300.000 de lei, cu TVA, pentru a acoperi toate costurile ce implică transportul şi îngrijirea animalelor, inclusiv plata angajaţilor viitorului serviciu.

Sondajul s-a încheiat în data de 22.02.2015
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gabriela 17 Feb, 2016 12:52 de ce e nevoie de o a doua baza ???????? mai sunt multi bani de spalat ?????? daca primaria si ong-ul care se ocupa de problema asta ISI FAC TREABA RESPECTAND LEGEA, nu e nevoie de a doua baza !!!!! cainii fara stapan trebuiesc adunati din oras si sterilizati/castrati ! astfel nu se vor mai inmulti !!! in plus, cei scosi din ecarisaj, trebuiesc urmariti stapanii daca ii tin intr-adevar in casa asa cum au semnat la eliberarea cainelui !!!! vad pe strazi o multime de caini liberi cu crotalie !!!!!!!!! eu cand mi-am adoptat cainele, am mers cu actul de proprietate si adeverinta de salariu !!!! si-l tin in casa !! de ce ceilalti "iubitori" de caini nu fac la fel ???? in plus, daca cineva vrea mai multi caini, are nevoie de acordul vecinilor..... cum au reusit sa scoata unele persoane cate 6-8 caini ????? de asta trebuie sa se ocupe primaria !!! repet... DACA PRIMARIA SI ONG-urile CARE SE OCUPA DE MAIDANEZI ISI FAC TREABA SI RESPECTA LEGEA, NU E NEVOIE DE ALTA BAZA DE ECARISAJ !!!! si inca ceva ..... asa cum eu umblu cu pungutele in buzunar, as vrea sa-i vad si pe ceilalti detinatori de caini !!! SI ASTA E TREABA TOT A PRIMARIEI !!! pe care n-o face..... e prea ocupata sa jongleze cu banii nostri....
  • Mirona Pantiru 16 Feb, 2016 14:26 Sunt de acord cu conditia ca acesti caini comunitari sa nu mai fie omorati, ci ingrijiti.
  • Ionela 16 Feb, 2016 14:17 Da, sunt de acord. Dar sa fie ingrijiti de oameni cu mila, nu de toti nenorocitii, aveti grija pe cine angajati sa se ocupe de acele suflete nevinovate. Sa aibe access oricine doreste sa sea o mana de ajutor
  • Marilena 16 Feb, 2016 12:38 Nu sunt deacord.
  • bobo 16 Feb, 2016 10:17 Ce ușor este pentru unii sa-si dea votul,căci nu locuiește nimeni pe str.Caraiman,veniți să vedeți ca sunt case,blocuri și chiar firme...mai informati-va dragi constănțeni,deci,ca atare locuind în cartier,chiar pe Caraiman,nu sunt de acord
  • chiparu mihaela 16 Feb, 2016 10:04 ar fi binevenit si noul amplasament
  • Manoila Angelica 16 Feb, 2016 09:20 Nu inteleg ce-i deranjeaza pe cei care se opun acestei actiuni, Vor sa fie caini pe strazi, bolnavi si infometati ? Nu copiem nimic sanatos de la occident, uitati-va cum este in tarile mai civilizate. Cat despre bani pentru gradinite, scoli, etc. sunt de acord, dar sa nu amestecam lucrurile: exista buget si pentru asa ceva, de ce nu directionam bani de unde trebuie ? asta este alta poveste. Cine va opreste sa actionati si pentru asa ceva? Pentru siguranta si sanatatea tuturor este normal sa se infiinteze aceasta biobaza. Nu mai fiti Gica-contra la orice actiune buna, pe motiv ca trebuie in alta parte. Aveti impresia ca daca nu se face asta, vor fi bani mai multi pentru crese si scoli, spitale ? Stiti foarte bine de ce nu sunt si unde este buba.
  • gisela 16 Feb, 2016 09:07 Nu categoric. Nu o noua baza de hingherit este nevoie ci de sterilizari in masa si educarea tembelilor, atat cat se poate si pedepsirea abandonului. Cu asta sa se ocupe primaria. Adunatul cainilor insemna hingheritul celor abandonati. Trebuie scoasa din cap ideea ca orice cretin trebuie sa aiba caine.
  • constantin ana 16 Feb, 2016 08:16 Un pas spre civilizatie...noi suntem cauza pentru care acesti caini sunt pe strazi, noi trebuie sa rezolvam aceasta problema . Nu sunt de acord ca acesti bani se iau de la "gura copiilor", sunt o gramada de alte investitii total nefolositoare...ar fi bine ca macar o parte din banii alocati sa ajunga la animale si nu in cateva buzunare. Pentru cei care zic ca se baga prea multi bani in animale le sugerez sa vada cum arata animalele din asa zisele adaposturi de stat si sa se intrebe daca asa arata niste animale in care se baga bani...indicat ar fi sa ceara altora socoteala..Daca s-ar steriliza acum , in cativa ani ar fi rezolvata problema, multi dintre ei atat ar mai avea de trait si ar ramane pentru alti cativa ani cei care sunt pui acum, deci mult mai putini.
  • Vlad Vlad 16 Feb, 2016 07:42 daca conditiile sunt decente, ingrdijiri corespunzatoare si intermedieri adoptii, sunt de acord!
  • nica 15 Feb, 2016 20:40 Crese gradinite scoli pazite .incercati seara la sc.36 in cartierul veseliei .sa vedeti cum sparg geamuri romii cu pietre . transport in comun civilizat nu gratuit doar pentru unii
  • Scurtu 15 Feb, 2016 19:48 Conditii: sa nu fie in vecinatate caselor sau blocurilor pentru a mentine linistea in zona, personalul sa iubeasca animalele, sa fie suficienta hrana, sa nu existe abuzuri gen infometari, batai, exterminari de orice fel.
  • Munteanu 15 Feb, 2016 19:08 Deoarece locuiesc in apropiere, nu doresc amplasarea acestei biobaze pe str. Caraiman. Aici este in mijlocul orasului. Cate asfel de biobaze mai construiti? De ce sa cheltuiti atatia bani din contributia noastra pentru animale? La copii (viitorul tarii) nu va ganditi? Cu acesti bani se pot amenaja locuri de joaca adevarate, nu cum sunt acestea din oras care sunt focare de infectie. Nu inteleg de ce mai sunt pazite. Nu se incumeta nimeni sa-si lase copii sa se joace in mizeriile alea. Cati ani trebuie sa stea un caine in adapost? Are vreun timp limita de adoptie? NU SUNT DE ACORD !
  • Marian 15 Feb, 2016 16:44 Sunt de acord pt aceasta locatie deoarece nu sunt apartamente sau case locuite de oameni prin zona dar tot odata trebuie securizata bine locatia deoarece strada este destul de populata si este necesara evitarea accidentelor sau altor complicatii
  • ciprian marinescu 15 Feb, 2016 15:39 Da , sunt total de acord.