Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Protest PSD la București. Cei mai mulți dintre participanții la sondaj consideră că mitingul nu trebuia organizat

ro

18 Jun, 2018 00:00 2111 Marime text
La începutul săptămânii trecute, după mitingul uriaș organizat de PSD la București, am inițiat o dezbatere și totodată un sondaj de opinie cu întrebarea: „Credeți că era necesar protestul mamut organizat în București de PSD-ALDE?“
 
Asta după zarva de la București, unde mii de oameni îmbrăcați în alb, în partea de sus, au venit în Piața Victoriei pentru a întări poziția oamenilor din fruntea PSD și a conducerii țării.
Au venit oameni din toate colțurile țării: unii cu autocare, alții cu trenul, alții cu autoturismele proprii, dar niciunul pe banii lui, ci prin contribuția financiară a partidului.
 
Încă de la faza de proiect a protestului, au fost voci pro și contra organizării acestei adunări mamut. Unii spuneau că nu are rost acest miting, alții că totul este organizat pentru unii din conducerea politică și guvernamentală aflată la putere, alții că, efectiv, protestul nu trebuia să existe.
 
În acest context am lansat și noi dezbaterea, dar și sondajul de opinie amintit anterior. Textul a fost accesat de peste o mie de cititori, la sondaj participând peste trei sute dintre ei.
Iar dintre ei, 28% au spus „Da“, iar ceilalți 72% nu au fost de acord cu organizarea protestului.


 
Sursa foto: Facebook
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii