Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Majoritatea respondenților, de acord cu anularea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța

ro

26 Aug, 2019 00:00 2171 Marime text
Tribunalul Constanța a anulat, la începutul lunii iunie, Hotărârea CLM Constanța nr. 235/28.06.2018 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanța. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța.
 
Potrivit HCL 235/28.06.2018, în funcție de tipul parcării, se instituie următorul program: pentru parcările rezidențiale, rezervarea locurilor de parcare va fi valabilă de luni până vineri în intervalul orar 17.00 - 08.00, inclusiv sâmbăta, duminica și in zilele stabilite ca fiind sărbători legale, când programul este 00.00 - 24.00. Prin urmare, în intervalul 08.00 - 17.00, de luni până vineri inclusiv, deținătorul autorizației rezervare loc parcare nu are niciun drept de folosință prioritară asupra locului de parcare, oricine putând folosi acest loc.
 
În acest context, ZIUA de Constanța a derulat sondajul de opinie cu întrebarea: Sunteți de acord cu anularea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice de pe raza municipiului Constanța?
La sondaj au participat peste 340 de respondenți. Dintre acestea, 73% au răspuns afirmativ, iar 27% - negativ.


 
Mai mult, unii participanții la sondaj ne-au împărtășit și părerea lor cu privire la subiectul sondajului. „E bună legea. Am vecini care au câte 3 locuri de parcare și eu aștept de 5 ani să-mi dea un loc de parcare“, ne-a scris Kylow. „Deci să înțeleg că dacă am 2 mașini și parchez în fața curții nu sunt motivat să îmi recapăt locul când mă întorc de la mal pentru că nu e încă ora 17? Păi cum rămâne cu dreptul de folosire a accesului la proprietate?“, a spus Gogu.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii