Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Majoritatea participanților la sondaj nu vor merge să voteze la referendum. Iată de ce!

ro

01 Oct, 2018 00:00 3184 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanța a întrebat cititorii, printr-un sondaj de opinie, dacă vor ieși la vot la referendumul pentru revizuirea Constituției României. Referendumul are ca scop precizarea în Constituție a faptului că doar între o femeie și un bărbat poate fi încheiată o căsătorie. De altfel, în spațiul public au apărut comentarii și argumente de ambele tabere - pro și anti referendum.
 
La sondajul cu întrebarea „Veți ieși la vot la referendumul pentru revizuirea Constituției României?” au participat peste 650 de persoane. Dintre acestea, 34% au răspuns cu DA, iar 66% au ales varianta NU.
 
Unii dintre participanți au postat și comentarii cu privire la subiectul propus:
„Nu va furați singuri căciula cu nu mă duc la referendumul lui Dragnea, chiar dacă sunt pro-familie! Alt referendum pe tema asta nu va mai fi!…”, susține Dana S.
 
Livia M. a punctat: „Susțin familia normală, bărbat și femeie, dar acest referendum este pentru jocurile politice ale lui Dragnea. Cea mai multă propagandă o face biserica, în curtea ei sunt cele mai multe scandaluri sexuale (poate copiilor le va fi bine înfiați de preoți :) glumesc). Nu vin, nici eu, nici familia mea (tradițională - bărbat + femeie)”.
 
Mariana M. a transmis următorul mesaj: „Eu nu ies la vot . Nu vreau sa fur din banii publici. Cei care merg la vot vor fura câte puțin din banii publici”.
 
Constantin T. a precizat: „NU! Când îl veți pune în practică pe cel cu 300 parlamentari?”
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eugenia 49 02 Oct, 2018 15:08 Oare cum vor vota,daca vor avea tupeul s-o faca, heterosexualii care fac sex anal cu femei???