Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie FC Farul, cursa pentru play-off şi eventuala luptă pentru promovare. Ce cred respondenţii

ro

04 Jan, 2021 00:00 2067 Marime text
  • Cei care au participat la sondajul de opinie lansat de ZIUA de Constanţa au răspuns astfel: „Da” - 43%, „Nu” - 57%.
  • În acest moment, FC Farul se află pe locul 12 în clasament, cu 20 de puncte, la trei lungimi de poziţia a şasea, ultima care duce în play-off.
  • „Marinarii” aşteaptă însă alte trei puncte de pe urma meciului cu U Cluj.
 

ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea „Credeţi că FC Farul Constanţa se va califica în play-off şi va lupta astfel pentru promovarea în Liga 1?“.

În acest moment, FC Farul se află pe locul 12 în clasament, cu 20 de puncte, la trei lungimi de poziţia a şasea, ultima care duce în play-off. „Marinarii” aşteaptă însă alte trei puncte de pe urma meciului cu U Cluj, care nu s-a disputat din pricina cazurilor de Covid-19 şi care, potrivit regulamentului, trebuie să-i revină Farului la „masa verde”. Deocamdată însă comisiile federale nu au dat niciun verdict, speţa fiind încă la Comisia de Disciplină, după două amânări.


Prin prezenţa în play-off FC Farul ar lupta şi la promovarea în Liga 1, de unde a retrogradat la finele sezonului 2008/2009 şi nu au mai reuşit de atunci să revină pe prima scenă a fotbalului românesc. Până la finele sezonului regulat, FC Farul mai are de jucat cinci partide.



Cei care au participat la sondajul de opinie lansat de ZIUA de Constanţa au votat astfel: „Da” - 43%, „Nu” - 57%.


Iată şi câteva dintre comentariile suporterilor pe marginea sondajului, de pe grupul de Facebook „FC Farul Constanţa Fan Club”:

„La ce meciuri avem... NU“


„Sincer... NU”


„Şi dacă aveam meciuri mai uşoare ne împiedicam acasă, nu avem echipă care să tragă, ei aşteaptă doar să treacă timpul să intre banii“


„Nu contează oricum“


„Să ajungi, eventual, în Liga... 1 şi să faci... ce?“


„Da, pe locul 5“

„Important echipa să se concentreze pe jocul ei și nu pe ce fac adversarele, pentru că concentrarea, implicarea și dorința jucătorilor sunt necesare și Ianis Zicu să găsească soluții împreună cu echipa, pentru a ne califica în play off“

„Trebuie o chemare generală către firmele de crewing şi către toţi afaceriştii de dreapta din industria portuară şi crewing-ului să investească în echipa marinarilor FC Farul Constanţa, care a fost aproape în 2005 să câştige Cupa României. Există potenţial în echipă dacă toate interesele financiare locale sunt alături de echipă. Privim fotbalul englez, privim fotbalul italian, privim fotbalul spaniol, privim fotbalul german, ce au în comun toate, sprijinul comunităţii, la ei există tradiţie, investiţie în timp, în vreme ce în fotbalul românesc se aşteaptă doar performanţe rapide pe bani puţini. Când se vor trezi investitorii să vină la FC Farul, atunci vom promova, până atunci va fi doar existenţă în Liga 2! Forza Farul, îmi doresc promovarea, dar fără investiţii masive economice este greu!”


„Din păcate nu cred... nu avem lot”


„Da!”


„Nu avem cum... am pierdut prea multe puncte acasăa aiurea“


„Daca mai aducem câţiva jucatori, poate poate, dar e greu”


„În play-off sunt șanse. Nush cu promovarea. Sperăm! Succes!”


„Am încredere în Zicu. Haideți sa-l păstrăm!“


„Îmi pare rău să spun nu, dar totuși o umbră de speranță există”


„Suntem Fariști și trebuie să sperăm pînă la sfîrșit, vom fi acolo în primele 6, fortza FARU, La mulți ani!!!”


„... nu cu jucatorii şi jocul ăsta! N-ai cum să te baţi la promovare cu un astfel de lot.. de jucatori... de teren.. etc !!!”.


Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)



Citeşte şi:

Credeţi că FC Farul Constanţa se va califica în play-off şi va lupta astfel pentru promovarea în Liga 1?“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii