Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Fanii SSC Farul au încredere în echipa lor! Doar 30% dintre ei nu cred că formația va avea succes în 2019

ro

25 Feb, 2019 00:00 1738 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat un sondaj de opinie pentru a vedea dacă suporterii SSC Farul Constanţa consideră că formaţia va avea un an 2019 în care obiectivele vor fi atinse.
 
Astfel, la sondajul cu întrebarea „Credeţi că SSC Farul Constanţa va avea un 2019 de succes, în care îşi va atinge obiectivele?” au participat peste 260 de persoane, 70% răspunzând cu „Da” şi 30% cu „Nu”.
 
Constănţenii au comentat intens pe acest subiect. Redăm o parte dintre opiniile acestora.
 
„Da? Cu aceşti jucători veniţi sper să jucăm altfel, doar aşa vor veni mai mulţi spectatori, iubitori ai echipei FC Farul Constanţa. Mult succes echipei noastre de suflet, FARUL CONSTANŢA”.
 
„Cred că după aceste transferuri cu jucători valoroşi, cu valoarea lui Grigoraş antrenor, SSC Farul să aibă mai multe succese, să adune mai multe puncte, jocul să placă spectatorilor! Farul să urce în clasament! Mulţumiri şi felicitări lui Ciprian Marica şi autorităţilor locale şi altora care ajută echipa!!!”
 
„Obiectivul este foarte modest pentru o echipă ca Farul. Salvarea de la retrogradare se va realiza printr-un loc foarte onorabil. Forţa Farul!”
 
„As vrea sa vad in primul meci acasă stadionul plin sa arătăm că ne pasă de Farul”.
 
„Au transferat jucători după cantonamentul din Antalya.... De ce nu înainte de cantonament? Faci pregătirea cu alţi şi în campionat joci cu nou-veniţi !? Înseamnă că s-au cheltuit banii pe cantonamentul din Antalya degeaba!? Profesionişti!!!”
 
„Cu pregătirea făcută în această iarnă, eu cred că obiectivul de a rămâne în liga a doua este realizabil!!! HAI FARUL!”
 
SSC Farul a pornit la drum în Liga a 2-a cu Ion Barbu antrenor, care a renunţat la funcţie însă în septembrie 2018, după şapte etape, în care echipa a înregistrat două victorii şi cinci înfrângeri (golaveraj 13-17). În staff-ul tehnic au fost numiţi antrenorii Petre Grigoraş şi Marian Dinu, clubul fiind preluat de fostul internaţional Ciprian Marica. Echipa a încheiat anul 2018 în Liga a 2-a pe loc de retrogradare (17, din 20 de formaţii), în restul de 14 meciuri de după plecarea lui Ion Barbu (care, în această iarnă, a revenit în club, fiind numit delegat al echipei) înregistrându-se patru victorii, două egaluri şi opt înfrângeri (una venită la masa verde, 0-3, după 1-1 pe teren), golaveraj 16-25. Lotul de jucători care a încheiat 2018 a fost puternic remaniat, aducându-se alţii noi. În această iarnă, echipa a putut efectua o pregătire normală, organizându-se şi un stagiu extern, în Antalya
 
Până duminică, 17 februarie, la prânz, gruparea de pe litoral anunţase oficial achiziţionarea următorilor jucători: Raul Avram (portar, 25 de ani, ultima dată la Dacia Unirea Brăila), Denis Ispas (fundaş central, 25 de ani, de la Dunărea Călăraşi), Ştefan Pacionel (mijlocaş, 19 ani, de la FCSB II), Joao Diogo (fundaş portughez, 30 de ani, ultima dată la Gaz Metan Mediaş, dar cu meciuri şi în ţara sa), Mihai Şandru (fundaş stânga sau extremă stânga, 21 de ani, de la Academic Clinceni), Robert Neciu (fundaş stânga, 20 de ani, de la FC Viitorul), Paul Antoche (mijlocaş, 26 de ani, de la Petrolul Ploieşti) şi Arif Demir (fundaş turc, 22 de ani, a jucat şi la Konyaspor II). Pe lângă aceştia, SSC Farul are în lot actualmente şi alţi fotbalişti noi, iar Dinamo a anunţat că Marco Ehmann (fundaş central, 18 ani) va juca până la finele sezonului la Constanţa.
 
Până acum, SSC Farul a susţinut nouă meciuri amicale (patru victorii, un egal şi patru înfrângeri): patru partide în ţară, înainte de plecarea în Antalya - 5-0 cu FC Farul (Liga a 4-a), 5-0 cu CS Făurei (Liga a 3-a), 1-4 cu Astra Giurgiu (Liga 1) şi 3-2 cu Ştiinţa Acalab Poarta Albă (Liga a 4-a); cinci în Antalya - 1-3 cu Velez Mostar (Bosnia - Herţegovina), 0-2 cu FC Kazanka Moscova (Rusia), 2-3 cu ŢSKA Moscova Under-21 (Rusia), 2-1 cu FC Ruh Brest şi 1-1 cu FC Kolos Kovalivka (Ucraina). Ultima partidă de verificare va fi miercuri, 20 februarie, cu CS Medgidia, în deplasare, de la ora 11.00.
 
În meciurile care au mai rămas de jucat din sezonul 2018/2019, formaţia constănţeană are ca obiective menţinerea în Liga a 2-a şi crearea unei echipe care, în stagiunea viitoare, să atace promovarea. Oficialii echipei au anunţat şi că se bazează pe sprijinul autorităţilor locale.
 
Între timp, SSC Farul i-a mai înregimentat pe Diogo Rosado (mijlocaş portughez, 28 de ani), Pedro Celestino (mijlocaş portughez, 32 de ani), Adrian Juncu (fundaş stânga, 19 ani), Tudor Moldovan (mijlocaş, 19 ani), Daniel Toma (mijlocaş central, 18 ani) şi Marco Ehmann (fundaş central, 18 ani). 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii