Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Doar 16% dintre respondenți au zis că participă la Ziua Marinei

ro

16 Aug, 2021 00:00 1680 Marime text
  • 84% dintre respondenții la sondajul lansat de ZIUA de Constanța nu au vrut să participa la Ziua Marinei
 
Ziua Marinei a fost sărbătorită, ca de obicei, printr-o serie de evenimente organizate de Forțele Navale Române. Anul acesta, activitățile s-au desfășurat, atât în mediul online, cât și cu participarea publicului, cu respectarea măsurilor în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.
 
Cotidianul ZIUA de Constanța a întrebat cititorii dacă vor participa la evenimentele prilejluite de Ziua Marinei, iar conform rezultatului 84% au spus că „Nu”, iar doar 16% au anunțat prezența. totuși, faleza din zona Cazinoului din Constanța devenise neîncăpătoare în jurul orei 12.00, privind flota marină care se deplasa spre Midia. Totodată, velierele au încântat privirile.
 
Oamenii au fost dezamăgiți de faptul că nu au fost evenimente organizate de Ziua Marinei pe faleză, mulți spunând că și-ar fi dorit să vadă diverse acțiuni militare pe faleză sau măcar o expoziție de armament. Toate acestea au fost în Portul Militar, acțiune restrânsă de altfel, unde au participat oficiali de rang înalt, inclusiv Președintele României, Klaus Iohannis.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii