Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Cum credeţi că se va clasa Farul Constanţa în sezonul 2021/2022 al Ligii 1?

ro

28 Jun, 2021 00:00 4016 Marime text
  • Brandul Farul Constanţa este din nou în eşalonul de elită al fotbalului românesc, în urma fuziunii dintre FC Viitorul (Liga 1) şi FC Farul (Liga a 2-a). 
 
Din stagiunea 2021/2022 a Ligii 1, Constanţa este reprezentată în Liga 1 din nou de Farul, formaţie care a rezultat în urma fuziunii dintre FC Viitorul (Liga 1) şi FC Farul (Liga a 2-a).
 
Pe banca tehnică a „marinarilor“ stă Gică Hagi, care a revenit în antrenorat după  un an de pauză. Momentan, până când va fi construit stadionul de la Constanţa, echipa îşi va susţine meciurile oficiale de pe teren propriu la Ovidiu, pe terenul central al Academiei Hagi, cel pe care a jucat până acum fosta formaţie FC Viitorul.
 
Având în vedere această unire a două echipe, în măsură să genereze o formaţie mai puternică, prezenţa lui Gică Hagi pe banca tehnică, cu ale sale concept, idei şi filosofie fotbalistică ce s-au dovedit de mare succes, dar şi entuziasmul născut în jurul noului proiect, speranţele şi visele membrilor marii familii fariste sunt mari. 
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a inițiat sondajul de opinie cu întrebarea:
 


 
Așteptăm comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fără atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
Citeşte şi:
 
Farul Constanţa, născut din fuziunea dintre FC Farul şi FC Viitorul
Gică Hagi - „Toţi trebuie să se simtă mândri de această echipă“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Traian 27 Jun, 2021 22:22 Totul e prea nou, va fi o perioadă grea, de căutări, soluții etc.....nu se poate face performanță pe hartie.....trebuie văzut susținerea Primăriei și a CJ.....totul se face cu bani dar și cu talent și muncă! E devreme să ne pronunța, dar am speranțe! Hai Farul!