Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că Primăria Constanţa trebuie să se împrumute cu 10 milioane de euro pentru a reabilita Cazinoul?

ro

19 Feb, 2018 00:00 4059 Marime text

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a anunţat săptămâna trecută că până la finele lunii martie se va şti exact calendarul de restaurare a Cazinoului. Acesta a mai precizat că municipalitatea va iniţia un sondaj printre locuitorii oraşului, care îşi vor putea exprima opinia privind utilizarea Cazinoului.
 
Astfel, municipalitatea susţine că reabilitarea clădirii-simbol a oraşului va fi posibilă fie prin Compania Naţională de Investiţii, cu bani de la bugetul de stat, fie printr-un împrumut de 10 milioane de euro pe care l-ar contracta Primăria Municipiului Constanţa.
 
În aceste condiţii, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare:
 



De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Maya 19 Feb, 2018 23:45 Exista posibilitatea accesarii unor fonduri europene, de ce nu se face? Am ajuns unul din cele mai oribile orase, mizerie, dezvoltare culturala slaba, activitati de divertisment aproape zero, etc. Este adevarat ca si constantenii au devenit niste mizerabili si nu respecta nimic, dar daca legile ar fi respectate cu siguranta cu forta s-ar mentineacar minimum necesar de curatenie si alte probleme.
  • Sora lu' Ioana 6 19 Feb, 2018 19:13 - bine spus - moral ar fi ca o parte din bani sa fie LUATI de la cei care au jefuit aceast județ; foști și/sau actuali funcționari și/sau aleși - nu acoperiți cu meșe, lăsați să se vadă de ce suntem în stare - terminați parcul din centru până la începerea sezonului? ,,Podul de la butelii" am înțeles că se termina după ce este gata ,,LIDAL- ul" de la Mangalia. Hai cu taxa pt.acces in Peninsula sa mai punem o data aiurea dalutele. Cu aceiași firmă, bineînțeles! Arborii îi toaletați cred că prin iulie, atunci când este umbra. Gata, GOSPODARILOR!
  • Ca de obicei se prefigureaza un tun 19 Feb, 2018 11:26 Hai sa fim seriosi, orice om cu experienta in constructii isi poate da seama ca o restaurare a cazinloului cu o firma Romaneasca, cu angajati Romani costa muuult mai putin de atat. Practic din cele 10 milioane, aproape jumatate este parandaratul, iar daca se pun materiale, ca cele puse in piata Ovidiu pt pavaj, parandaratul ar fi si mai mare !
  • ionut 19 Feb, 2018 11:04 Da eu ca si constantean sunt de acord ca primaria sa se imprumute si sa reabiliteza odata Cazinoul, este unul din putinele simboluri ale Constantei, cred ca a venit vremea sa ne luam singuri destinul in maini.PS Doresc deasemeni sa fie mai multa curatenie si ordine in orasul meu si imi pare rau ca a decazut atat de mult in ultimul timp este pacat!
  • ioana6 19 Feb, 2018 07:10 de ce nu acceseaza fonduri europene sa le fie rusine la toti cei care au fost platiti din banii nostri si nu au facut nimic pt cta. ba mai mult au lasat cta si cazinoul sa sjunga o ruina. rusine sa va fie