Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că HC Dobrogea Sud Constanţa va câştiga toate meciurile pe care le mai are de disputat până la finele anului?

ro

25 Nov, 2019 00:00 3514 Marime text
Seria pozitivă din ultimul timp a echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a urcat echipa de pe litoral pe locul şase (cu 16 puncte) în clasamentul Ligii Naţionale, după meciul din etapa a 11-a, în care HCD a învins acasă ultima clasată, CSM Reşiţa.
 
HC Dobrogea Sud are şase victorii la rând în toate competiţiile (patru în campionat, una în Cupa EHF şi una în Cupa României). În campionat, nu a mai pierdut de cinci etape, în care a înregistrat patru victorii şi un egal), iar până la finele anului, va mai susţine trei meciuri în campionat: pe 28 noiembrie - în deplasare cu CSM Bacău (locul 7, cu 16 puncte); pe 5 decembrie - acasă cu Steaua Bucureşti (locul 3, cu 22 de puncte); pe 12 decembrie - acasă cu Minaur Baia Mare (locul 4, cu 22 de puncte).
Pe 8 decembrie, HCD va disputa şi un meci în Cupa României, în optimi, cu CSM Făgăraş, iar, dacă se va impune, va susţine partida din sferturi pe 15 decembrie.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
 

 
 
De asemenea, aşteptăm şi comentariile dumneavoastră legate de tema sondajului propus.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citeşte şi:
 
Sondaj de opinie 77% dintre respondenţi nu cred că echipa României se va califica la Campionatul European din 2020

Sondaj de opinie 65% dintre respondenţi cred că FC Viitorul îi va administra prima înfrângere stagională echipei Gaz Metan Mediaş
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii