Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeţi că FC Farul ar fi putut promova în Liga 1, la finele sezonului 2015/2016 al Ligii a 2-a?

ro

23 May, 2016 00:00 4443 Marime text


FC Farul a rămas şi după sezonul 2015/2016 în Liga a 2-a, promovarea în primul eşalon al fotbalului românesc menţinându-se în continuare la stadiul de vis. La începutul stagiunii, se estima că echipa constănţeană are şanse bune de a atinge Liga 1, beneficiind de un culoar bun şi de un lot valoros. Finele lui 2015 găsea formaţia în prima parte a clasamentului, însă, în pauza dintre tur şi retur, Farul s-a despărţit de mai mulţi jucători de bază, iar pregătirea de iarnă a suferit.
 
La reluarea campionatului, rezultatele au scârţâit, iar la mijlocul lunii martie, antrenorul Constantin Gache şi-a dat demisia, antrenor principal venind Ilie Stan. Acesta a dus echipa în play-off, după patru victorii consecutive, care au urcat Farul pe locul trei la finele sezonului regular, dar apoi, în startul următoarei faze a campionatului, lucrurile iar n-au mai mers. Nici pe teren, nici în vestiar. Atmosferă proastă, scandaluri, jucători plecaţi sau daţi afară. În cele din urmă, a plecat şi Ilie Stan, tot mai contestat de tribună. 
 
Ilie Stan a spus că a simţit că echipa nu e pregătită din niciun punct de vedere să promoveze în Liga 1. Pe de altă parte, Giani Nedelcu, patronul echipei, a declarat că anunţul, în plin campionat, cum că un grup de investitori constănţeni vor să preia echipa a bulversat total lucrurile la club, iar consecinţele s-au văzut în rezultatele înregistrate ulterior.
 
De la plecarea lui Ilie Stan, Farul e condusă de pe banca tehnică de Ion Barbu şi Gică Mina, care, în play-off, au trei victorii (toate în deplasare) în cinci meciuri, cu golaveraj 13-5! Succese venite însă târziu şi care sporesc regretul suporterilor că, în acest campionat, FC Farul putea obţine mai mult.   
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea

Sondajul s-a încheiat pe data de 29 Mai 2016
 
Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii