Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că este oportună închiderea marilor bulevarde din Constanţa pentru organizarea de evenimente?

ro

23 Sep, 2019 00:00 3923 Marime text

Ieri, tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Traian de pe bulevardul Tomis (municipiul Constanţa) a fost închis, în contextul evenimentului „Săptămâna europeană a mobilității“.

Astfel, de sâmbătă, începând cu ora 18:00, s-au interzis oprirea/staționarea/parcarea autovehiculelor pe tronsonul amintit de pe bulevardul Tomis, iar duminică, între orele 08:00 - 22:00, circulația rutieră a fost, de asemenea, oprită pe bulevardul Tomis pe tronsonul mai sus precizat.

Mai mult decât atât, au fost închise intrările pe bulevardul Tomis de pe străzile perpendiculare (strada Decebal, strada Dacia, strada Sarmisegetuza, strada Constantin Brătescu, strada Ștefan cel Mare, strada Cuza Vodă și strada Dragoș Vodă).

Închiderea bulevardului Tomis nu a fost privită cu ochi buni de toţi constănţenii, unii dintre ei sugerând Primăriei Constanţa mutarea evenimentului pe alte străzi din Constanţa mai puţin circulate.

În acest context, ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie cu întrebarea:

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 23 Sep, 2019 09:27 Dupa ce ca strazile sint ca vai de capul lor , sufocate de trafic si sensuri aiurea, fara limitari de viteza, se mai blocheza ci circulatia ca sa se plimbe niste rataciti cu trotinetele si tricicletele. Asta e gindire de oameni sanatosi la cap? De ce nu s-a organizat actiunea in Piata Ovidiu,sau la Stadion? Acolo nu era nimeni.Tot timpul se iau masuri aberante.Sintem curiosi cine aproba aiurelile astea.