Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Credeți că ar trebui interzise trotinetele electrice în Constanța?

ro

06 Sep, 2021 00:00 5932 Marime text
  • Codul Rutier are zeci de articole care reglementează circulația cu trotineta electrică. Totuși, cei mai mulți nu le cunosc și, drept consecință, aplică propriile legi atunci când sunt în trafic.
Începem să ne aliniem la normele europene în ceea ce privește transportul celor ce doresc să plece din punctul A în punctul B fără să fie condiționați de timp așteptând autobuzul prin stații și nici să cheme taxi pentru trasee scurte.
Problema este alta – prea puțini folosesc trotinetele corespunzător.
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează următorul sondaj de opinie, pentru a afla părerea cititorilor.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andrei N 07 Sep, 2021 00:06 Cel mai simplu e să interzici. Mediu este să dai amenzi. Complicat e să faci educație. Trotineta este vehiculul viitorului, dar legislația actuală e praf: te obligă să mergi pe stradă, tu cu ~20 km/h fentând gropi în timp ce trece un gipan la 20 cm de tine cu 70 la oră. Moarte curată. Lăsați trotinetele pe șosea să meargă cu viteza mașinilor, în aceleași condiții ca și motocicletele ( cască, permis) iar pe trotuar cu 15 km/h (fără obligații) ca și bicicletele.
  • Alex 06 Sep, 2021 18:47 Nu cred ca ar trebui interzise doar piste pentru ele si toti posesorii sa respecte regulile de circulație eu respect regulile de circulație sunt posesor de trotineta electrica
  • MINEA 06 Sep, 2021 18:29 Atata timp cat sunt in toata lumea, ne trezim noi sa le interzicem !
  • anonima123 06 Sep, 2021 00:55 O idee extrem de proasta pentru orasul nostru populat in majoritate de oameni needucati care au festisul ciudat sa se urce cate doi pe trotinete, sa puna manele in timpul mersului si sa te claxoneze si sa te sperie pentru ca vad ca le place sa mearga cu o viteza exorbitanta pe trotuarul destinat pietonilor. Am ajuns sa ma uit stanga-dreapta si pe trotuar de frica sa nu ma buseasca vreo forma de viata de acest fel pentru ca oameni nu am cum sa ii numesc.