Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Considerați că vor avea vreun efect protestele împotriva măsurilor anti-Covid?

ro

05 Apr, 2021 00:00 1981 Marime text
  • Protestele au pornit în urma noilor măsuri anti-Covid, respectiv închiderea magazinelor de la ora 16.00 și restricționarea circulației începând cu ora 20.00 – măsuri aplicate în week-end în localitățile unde incidența cazurilor noi depășește 4 la mie și în tot timpul săptămânii în localitățile unde incidența depășește 7,5 la mie.
  • De la sute de protestatari prezenți în primele zile ale demonstrațiilor, numărul celor  ce au ieșit în stradă a scăzut, încet dar sigur, spre finele săptămânii.
  • Așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
S-a făcut o săptămână de când Constanța și alte mari orașe ale țării stau sub semnul protestelor împotriva noilor măsuri anti-Covid luate de autoritățile în drept.
 
Închiderea magazinelor de la ora 16.00 și restricționarea circulației începând cu ora 20.00 – măsuri aplicate în week-end în localitățile unde incidența cazurilor noi depășește 4 la mie și în tot timpul săptămânii în localitățile unde incidența depășește 7,5 la mie – au stârnit un val de nemulțumiri în rândul oamenilor.
 
Mulți dintre aceștia contestă eficacitatea acestor măsuri, așa încât nu au ezitat să iasă în stradă, mai multe zile la rând, pentru a-și striga nemulțumirile.
 
De la sute de protestatari prezenți în primele zile ale demonstrațiilor, numărul celor  ce au ieșit în stradă a scăzut, încet dar sigur, spre finele săptămânii.
 
Totodată, sancțiunile primite de unii dintre protestatari au condus, de asemenea, la o prezență mai redusă.


 
Totodată, așteptăm și comentariile dumneavoastră legate de tema în discuție, exprimate cu respectarea subiectului propus, fătă atacuri la persoană ori limbaj licențios.
 
Citește și:

Proteste la Constanța, cu gesturi galante, flori și rugăciuni!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii