Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Considerați că va exista un risc mai mare de infectare odată cu ridicarea restricțiilor?

ro

04 May, 2020 00:00 4589 Marime text

O relaxare a măsurilor de restricționare a deplasării prin ordonanțele militare emise a ridicat un val de bucurie în rândul românilor, dar în același timp sunt voci care spun că vor exploda infectările cu noul coronavirus.
De asemenea, sunt voci care anunță că de pe 15 mai vor fi deschise gradual și terasele și restaurantele, însă cu niște norme precise. Mai exact, vor fi maximum 8 persoane la o masă, iar distanțarea socială va fi lege prin localuri. Personalul va fi verificat prin luarea temperaturii corpului la intrare în tură, iar casele de marcat vor avea o protecție specială.
De asemenea, la malul mării se discută și mărirea distanței între șezlonguri și baldachine. Totuși, mulți dintre noi se vor bucura de posibilitatea unei plimbări în aer liber.
Astfel, cotidianul ZIUA de Constanța lansează, în contextul prezentat, un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:



Așteptăm argumentele dumneavoastră în secțiunea de comentarii sau pe pagina de Facebook a cotidianului ZIUA de Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Badea Mihaela-Adriana 04 May, 2020 11:51 Cu siguranta ca vor fi mai multe cazuri de contaminati.Deja sunt multi care nu stiu ca sunt infectati si vor iesi in comunitate,magazine,parcuri sau locuri frecventate de oameni si astfel o sa avem-poate nu ca la inceput-foarte multe persoane infectate.Si de-aici,alte cazuri grave din cauza afectiunilor deja existente sau,Doamne fereste,decese mai multe.Sa ne apere bunul Dumnezeu!