Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie! Aproape 60% dintre participanți cred că măsurile de igienă privind purtarea măştii, a mănuşilor ori a distanței sociale nu sunt respectate

ro

22 Jun, 2020 00:00 1352 Marime text
  • Nouă la sută dintre respondenți au răspuns că acest măsuri sunt respectate.
  • 33% dintre participanți au precizat că respectivele prevederi sunt respectate doar în parte.

Măsurile de igienă privind purtarea măştii, a mănuşilor ori a distanței sociale nu sunt respectate! Aceasta pare să fie concluzia unui sondaj de opinie desfășurat de cotidianul ZIUA de Constanța, în perioada 15-21 iunie.


Mai precis, în intervalul de timp anterior precizat, cititorii cotidianului ZIUA de Constanța au putut participa la un sondaj de opinie având următoarea întrebare: „Credeţi că sunt respectate măsurile de igienă privind purtarea măştii, a mănuşilor ori a distanței sociale?“.


Nouă la sută dintre respondenți au răspuns că acest măsuri sunt respectate. Asta în timp ce 33% dintre participanți au precizat că respectivele prevederi sunt respectate doar în parte.


58 % dintre participanții la acest sondaj cred că măsurile de igienă privind purtarea măştii, a mănuşilor ori a distanței sociale nu sunt respectate.



De precizat că, ieri, Grupul de Comunicare Strategică a comunicat că pe teritoriul României, au fost confirmate 24.045 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.911 au fost declarate vindecate și externate.


Tot potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în intervalul 20.06.2020 (10:00) – 21.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 12 decese (8 bărbați și 4 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Galați, Sibiu, Suceava și Vrancea.


Dintre acestea, un deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 50-59 ani, două decese la categoria de vârstă 60-69 ani, șase decese la categoria de vârstă 70-79 ani și trei decese la persoane de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități.


Citește și

GCS
315 cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Au fost înregistrate 12 decese noi



Se retricționează total activitățile cu publicul
Mai mulți angajați ai Primăriei Constanța, testați pozitiv pentru Coronavirus


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii