Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 91% dintre constănţenii care au răspuns la sondaj, nemulţumiţi de numărul locurilor de parcare din municipiu

ro

09 Mar, 2015 00:00 2493 Marime text
Ca locuitori într-un oraş ce se aglomerează cronic pe timpul verii și în care blocurile se construiesc pe orice spaţiu verde rămas liber, constănţenii trebuie să facă faţă unei reale provocări: aceea a găsirii unui loc de parcare. Pentru că viaţa unui şofer în căutarea unui loc de parcare în municipiul Constanţa nu este deloc uşoară, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat, săptămâna trecută, un sondaj de opinie, în care cititorii erau întrebaţi: „Credeţi că în municipiul Constanţa numărul locurilor de parcare este suficient?“ Aproximativ 500 de persoane au răspuns întrebării noastre. Aşa cum era de aşteptat, cei mai mulţi dintre ei, respectiv 91%, cred că numărul locurilor de parcare este insuficient în comparaţie cu nevoile constănţenilor.

Sondajul s-a încheiat pe data 8 Martie 2015

Doar nouă respondenţi consideră că găsirea locului potrivit pentru a parca autoturismul este o nimica toată. Totuşi, se pare că o problemă şi mai acută cu care se confruntă constănţenii este taxa pe care şoferii trebuie să o plătească chiar şi pentru o staţionare de câteva minute. „Nu, nu sunt suficiente, dar nici nu trebuie făcute cu plată toate parcările, cum sunt acum prin centru. Îţi iau tarif la oră, ceea ce este o mare golăneală. Plătim taxe şi impozite în oraşul asta, deci merităm şi noi un loc de parcare fără taxă, dar probabil şi în acest domeniu sunt băieţii deştepţi“, ne-a scris un cetăţean, într-un comentariu referitor la sondaj. „Da, suntem de acord, dar să fie parcări fără taxe, pentru că banii intră în conturile altor societăţi private“, consideră Vali.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii