Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 83 la sută dintre respondenţi cred că mediul de afaceri din Constanța nu va avea de suferit după demisia lui Radu Mazăre de la Primărie

ro

02 Jun, 2015 00:00 2630 Marime text
La sondajul de opinie lansat pe data de 24 mai de cotidianul ZIUA de Constanţa, 83% dintre cei 700 de respondenţi au răspuns că mediul de afaceri din Constanța nu va avea de suferit după demisia lui Radu Mazăre de la Primărie. La polul opus, 17% dintre cei 700 de respondenţi sunt de părere că mediul de afaceri din Constanța va avea de suferit de pe urma plecării lui Mazăre din fruntea municipalității.
Sondajul a fost lansat în contextul demisiei lui Radu Mazăre din funcția de primar al municipiului Constanța și închis pe data de 1 iunie.
 

Sondajul s-a încheiat pe data de 1 Iunie

De menţionat că cititorii şi-au argumentat votul, lăsând şi comentarii fie la articol, fie pe pagina de Facebook a cotidianului ZIUA de Constanţa.
 
Unul dintre participanții la sondaj crede că „orașul nostru se va schimba în bine“. „Se vor stopa construcțiile pe spațiile verzi. Se vor renova fațadele clădirilor istorice, cel puțin. Vom vedea polițiști peste tot care să dea amenzi usturătoare celor care aruncă gunoiul în stradă, vor fi amendați cei care nu iși întrețin spațiile. Se vor curăţa incintele piețelor, dar și zonele din jur“, a mai spus cel în cauză.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii