Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 77% dintre respondenți nu cred că echipa României se va califica la Campionatul European din 2020

ro

28 Oct, 2019 00:00 2848 Marime text
Cu două etape înaintea încheierii meciurilor din grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2020, echipa naţională a României se află pe locul trei în ierarhie, în condiţiile în care calificarea directă este obţinută de primele două clasate.

Clasamentul actual este următorul: 1. Spania - 20p, 2. Suedia - 15p, 3. România - 14p, 4. Norvegia - 11p, 5. Insulele Feroe - 3p, 6. Malta - 3p. România mai are de jucat cu Suedia (acasă, pe 15 noiembrie) şi cu Spania (echipă deja calificată la Euro) - în deplasare (pe 18 noiembrie). Pentru a se califica direct, România trebuie să învingă Suedia (cu 1-0 sau la cel puţin două goluri diferenţă) şi să obţină un punct în Spania, judecând că Suedia nu va avea probleme în ultima etapă cu Insulele Feroe şi va câştiga. În cazul în care ar rata calificarea din grupă, România ar mai avea o şansă apoi să ajungă la turneul final, prin intermediul unei întâlniri de baraj (graţie clasării din Liga Naţiunilor).

În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Credeți că echipa naţională de fotbal a României se va califica la Campionatul European din 2020?“.

Rezultatul a fost grăitor: 77% la sută au votat „Nu“, iar restul de 23% au optat pentru „Da“.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Echipa națională de fotbal a României)

Citește și:

Atmosferă deosebită creată de 30.000 de copii Naţionala României, egalată de Norvegia în prelungiri. Tricolorii au ratat un penalty (video)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii