Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 70% dintre respondenți cred că numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 va scădea odată cu scăderea numărului de turiști

ro

31 Aug, 2020 00:00 1493 Marime text
  • 70% dintre respondenții ZIUA de Constanța cred că numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 pe litoral va scădea odată cu scăderea numărului de turiști.
Participanții la sondajul lansat de ZIUA de Constanța au fost de acord, într-un procent semnificativ, că numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 în județul Constanța va scădea odată cu încheierea sezonului estival.
 
De la începutul pandemiei și până la redactarea acestui material, în județul Constanța au fost confirmate 1661 cazuri de infectare cu coronavirus.
 
De asemenea, 23% dintre respondenți consideră că numărul îmbolnăvirilor nu va scădea odată cu plecarea turiștilor iar 7% au ales să fie neutri.
 
De la startul sezonului estival și până acum mai mulți turiști au fost confirmați cu virusul SARS-COV-2 pe litoral. Reamintim cazul de la Costinești unde, într-un grup de tineri veniți din Vaslui după un majorat, s-a descoperit o tânără infectată cu COVID-19, astfel că întregul grup a intrat în carantină. Totodată, la jumătatea lunii august o turistă din Suceava a fost preluată de pe o plajă din Eforie Nord după ce a acuzat stări de rău. După testare, femeia a fost confirmată cu coronavirus. În ambele cazuri tinerele își efectuase de acasă teste pentru confirmarea virusului însă nu au avut răbdare să aștepte rezultatele!
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii