Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 6 din 10 persoane cred că vor fi organizate festivalurile la vară

ro

10 May, 2021 00:00 2018 Marime text
  • Majoritatea persoanelor consideră că la vară vor putea fi organizate festivaluri și concerte
Majoritatea respondenților sondajului de opinie lansat de către cotidianul ZIUA de Constanța au o gândire optimistă cu privire la organizarea de evenimente artistice în vara aceasta, pe litoral.

Pandemia COVID-19 ne-a limitat, într-adevăr viața socială, iar poate una dintre cele mai afectate domenii de activitate este cea de organizare de evenimente, concerte și festivaluri. Odată cu încălzirea gradelor din termometre ne făceam planuri pentru concertele și festivalurile care ne ocupau tot sezonul cald. Din păcate, din martie 2020, de când a debutat pandemia coronavirus în România, foarte puține spectacole, concerte, festivaluri, cât și alte evenimente artistice, au fost organizate.

Iată că unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente, în speță vorbim de festivalurile UNTOLD și NEVERSEA, a declarat la Antena 3 că „numărul cazurilor e într-o continuă scădere și, din păcate, suntem în situația în care nu avem un set de norme care să ne permită să ne putem relua activitatea“. Eduard Chereji a mai spus că „E important că activitatea să fie reluată pentru cei care fie sunt vaccinați, fie sunt testați sau au trecut prin boală”.

În aceste condiții, cotidianul ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea „Credeți că va fi permisă organizarea de concerte și festivaluri la vară?”.
65% dintre respondenți au spus da, iar doar 35% dintrre respondenți nu cred că vor fi organizate concerte și festivaluri la vară.
 


Printre comentariile transmise de respondenți, amintim:
„Da, sper ca în această vară să prindem un răsărit pe nisip, pe muzica lui Armin van Buuren”.
„Nu va fi anul acesta poate anul viitor”
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii