Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 57% dintre participanți consideră oportună restricționarea circulației rutiere în Portul Tomis - faleza Cazino

ro

02 Aug, 2021 00:00 2586 Marime text

 

 
  • „Ideea este bună,  dar să ofere alternative la locurile dispărute. Să facă parcare supraetajată din fierătania aia care zace de 15 ani“.

Cotidianul ZIUA de Constanța a derulat în perioada 26 iulie – 01 august 2021 un sondaj de opinie cu întrebarea „Considerați oportună restricționarea circulației rutiere în Portul Tomis - faleza Cazino?“.
 
57% dintre cei care au participat la acest sondaj au declarat că sunt de acord cu această măsură.
 
Asta în timp ce 43% dintre respondenți au arătat cu nu sunt de acord cu restricționarea circulației rutiere în Portul Tomis - faleza Cazino.
 
O parte dintre participanți au lăsat și un comentariu cu privire la tema aleasă:
 
„Nu mai bine întrebați dacă ar fi necesară construirea unei parcari supraetajate de 1000 de locuri?“
 
„Depinde din ce punct de vedere privim. Eu ca pieton mi se pare foarte bine, dar dacă privim ca un șofer nu prea e OK, pentru că vor locuri de parcare“.
 
„Ideea este bună,  dar să ofere alternative la locurile dispărute. Să facă parcare supraetajată din fierătania aia care zace de 15 ani“.
 
„Logic, ar fi interzicerea accesului auto, exceptând utilitarele. În fapt, e o zonă de recreere!“
 
„O decizie foarte bună“.
 
„Ca pieton da. Ca șofer, nu“. 
 
„În ultimul timp, toate deciziile în materie de infrastructură rutieră au fost gândite cu elasticul de la slipi. Totul este praf! Lucrări interminabile, sensuri unice prost gândite și parcări desființate. Să nu mai vorbim de plata taxei de parcare prin SMS, la doar două companii de telefonie mobilă!“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Editorial
„Suspansul“ atribuirii locurilor de parcare


 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii