Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 47 la sută dintre respondenţi cred că guvernul Dăncilă va rezista şase luni

ro

05 Feb, 2018 00:00 2008 Marime text
Al treilea guvern PSD-ALDE de la alegerile parlamentare din 2016 a fost învestit fără emoţii. Miniştrii cabinetului condus de Viorica Dăncilă, prima femeie prim-ministru în România, au fost audiaţi în comisiile Parlamentului, apoi a fost convocat plenul reunit pentru învestirea Guvernului. În discursul său din faţa parlamentarilor, Viorica Dăncilă a făcut un lung şir de promisiuni, multe dintre ele aceleaşi pe care le-au făcut şi predecesorii săi: vom avea 350 de kilometri de autostradă până în 2020, salariul minim va urca la 300 de euro, iar tinerii se vor întoarce acasă.
 
În acest context, ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Cât va rezista guvernul condus de Viorica Dăncilă?“
 
La sondaj au participat 290 de persoane. Dintre acestea, 47% consideră că noul guvern va rezista şase luni, ca ultimele două guverne PSD, iar 13% susţin că un an. 19% cred că noul guvern condus de Viorica Dăncilă va rezista până în anul 2020. De asemenea, 21% dintre participanţi au răspuns că nu-i interesează.
 
Mai mult, unii constănţeni au trimis şi mesaje în care îşi spun părerea. „Dacă în interiorul PSD nu va mai fi opoziţie la puterea prea mare a lui Dragnea, îşi va duce mandatul până la capăt. Căci actuala persoană NU este decât prelungirea lui Dragnea“, crede Cătălin S. „Cam şase luni maximum“, susţine Ion. „La cât de des schimbă Dragnea Guvernul, o să ne vină rândul la toţi!“ ne-a spus Dumitriu A. „Trei luni!“, crede Ioan Mircea. „Cât timp poporul asta va fi suficient de ignorant şi coruptibil, atât timp vor exista guverne Dăncilă. Adică încă foarte mulţi ani...“, este de părere Radu L.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii