Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 42% dintre respondenți cred că HC Dobrogea Sud Constanța nu va mai pierde niciun meci până la finele anului

ro

02 Dec, 2019 00:00 2107 Marime text

Seria pozitivă din ultimul timp a echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a urcat echipa de pe litoral pe locul cinci (cu 19 puncte) în clasamentul Ligii Naţionale, după victoria din deplasare cu CSM Bacău, 25-20 (9-9), contând pentru etapa a 12-a.
 
 HC Dobrogea Sud are şapte victorii la rând în toate competiţiile (cinci în campionat, una în Cupa EHF şi una în Cupa României). În campionat nu a mai pierdut de șase etape (în care a înregistrat cinci victorii şi un egal), iar până la finele anului, va mai susţine două meciuri în campionat: pe 5 decembrie - acasă cu Steaua Bucureşti (locul 4, cu 22 de puncte); pe 12 decembrie - acasă cu Minaur Baia Mare (locul 3, cu 25 de puncte).
 
Pe 8 decembrie, HCD va disputa şi un meci în Cupa României, în optimi, cu CSM Făgăraş, iar, dacă se va impune, va susţine partida din sferturi pe 15 decembrie.
 
În acest context, înainte de meciul cu CSM Bacău, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Credeţi că HC Dobrogea Sud Constanţa va câştiga toate meciurile pe care le mai are de disputat până la finele anului?“.
 
Era vorba, așadar, de patru sau cinci meciuri, iar, de la demararea sondajului, primul dintre ele (cu CSM Bacău) a fost câștigat.
 
Dintre cititorii noștri care au participat la sondaj, 42% au votat „Da“, în vreme ce restul de 58% nu cred că HC Dobrogea Sud va câștiga tot până la finele lui 2019.  
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii