Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 38% dintre participanţii la sondajul de opinie lansat de ZIUA de Constanţa l-au ales pe Bogdan Ioan ca finalist la Vocea României

ro

24 Dec, 2018 00:00 1801 Marime text
Poate cel mai dezbătut subiect din online-ul românesc în ultima perioadă a fost cel legat de finala Vocea României. Patru finalişti, printre care şi un constănţean, s-au luptat pentru trofeul pus la bătaie, iar Bogdan Ioan, arhitect, din Constanţa, a fost favoritul publicului, concurent din partea echipei Smiley.
 
Totuşi, mulţi au postat pe reţelele de socializare că aveau alţi favoriţi care ar fi trebuit să câştige. Locul 4 a fost ocupat de Mădălina Coca, din echipa Andrei, iar pe locul 3 s-a clasat Alma Boiangiu, din echipa lui Tudor Chirilă. Dora Gaitanovici, din echipa Irinei Rimes, a ocupat locul secund.
 
La sondajul lansat de ZIUA de Constanţa cu întrebarea „Care dintre cei patru finalişti credeţi că ar fi trebuit să câştige Vocea României?“ au participat 240 de persoane. Dintre acestea, 38% l-au ales pe Bogdan Ioan, 18% pe Alma Boiangiu, 34% pe Dora Gaitanovici şi 10% pe Mădălina Coca.
 
Mai mult, respondenţii ne-au împărtăşit şi părerea lor cu privire la subiectul sondajului. „Dora, clar. Nu sunt de acord cu Bogdan, a avut o prestaţie oribilă, în opinia mea. Dora, în schimb, cu Queen... o voce specială, atât prezenţa scenică, cât şi versiunea ei de piesa a fost superbă“, crede Alex W. „Încă de la începutul acestui sezon, nu m-am putut uita la nicio emisiune. Din start, mi-am dat seama că va fi un sezon ratat!“, a comentat Tomi N.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii