Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jumătate dintre participanţii la sondaj, mulţumiţi de rezultatele obţinute de elevii constănţeni la Bacalaureat

ro

17 Jul, 2017 00:00 2470 Marime text
Potrivit ISJ Constanţa, 4.853 de elevi din judeţul Constanţa au participat la prima sesiune a Bacalaureatului în intervalul 13 iunie - 8 iulie. După afişarea notelor, la nivelul judeţului Constanţa au fost depuse 1.731 de contestaţii. În urma centralizării de către ISJ Constanţa a notelor obţinute de absolvenţii de liceu, gradul de promovare, înainte de contestaţii, înregistrat la nivelul judeţului Constanţa este de 62,07%.
 

Sondajul s-a încheiat pe data de 16 Iulie 2017

În cadrul primei sesiuni a Bacalaureatului 2017, la Constanţa, zece elevi au fost eliminaţi din examen pentru fraudă. La Constanţa, cinci elevi au obţinut media 10 la Bacalaureat 2017. Aceştia sunt: Ioana Frîncu, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Iuliana Oana Nastor, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, Andreea Pernici, de la Liceul Teoretic „Ovidius“, Vlad Popa, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, şi Maria Alexandra Bratu, de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu“ din Medgidia.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa a lansat sondajul de opinie cu întrebarea „Sunteţi mulţumiţi de rezultatele obţinute de elevii constănţeni la Bacalaureat?“. La sondaj au participat 92 de cititori. Dintre aceştia, 51% s-au declarat mulţumiţi, iar 49%, nemulţumiţi.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii