Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înainte de „declanşarea“ promisiunilor electorale Pe cine preferaţi în funcţia de primar al municipiului Constanţa?

ro

25 Apr, 2016 00:00 9181 Marime text

 
Termenul-limită pentru depunerea candidaturilor: 26 aprilie. Data la care vom şti exact numele pe care le vom regăsi pe buletinele de vot: 4 mai. Conform anunţurilor oficiale sau zvonurilor, 13 ar fi numărul pretendenţilor la fotoliul de primar al municipiului Constanţa.
 
Primăria Constanţa este tentantă atât pentru partidele politice, cât şi pentru independenţi. Chiar dacă unii aspiranţi la mandatul de edil-şef al municipiului reşedinţă de judeţ nu au şanse reale de câştig, din motive mai mult sau mai puţin obiective, ei nu se sfiesc să intre în competiţia electorală.
 
În acest context, vă prezentăm lista celor despre care s-a anunţat că râvnesc la fotoliul de primar al municipiului Constanţa şi lansăm sondajul de opinie cu întrebarea: 


Aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile dumneavoastră şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 28 May, 2016 11:56 ACEL CANDIDAT CARE ARE SA REINTRODUCA AUTOBUZELE SI PE STRADA LILIACULUI DIN CONSTANTZA, PENTRU CA, CU ANI BUNI IN URMA, PE ACEASTA STRADA, AU CIRCULAT AUTOBUZE SI DE CEVA TIMP CIRCULA NUMAI MICROBUZELE CARE SUNT VECHI, IMPROPRII TRANSPORTULUI IN COMUN ( ASTFEL DE MICROBUZE SE POT INTALNI SI PE ALTE TRASEE DIN ORASUL NOSTRU EUROPEAN, CARE NUMAI EUROPEAN, NU ESTE ! ), MICROBUZELE SUNT PENTRU COPII, AU SCAUNELE MICI / INGUSTE, USILE SE INCHID TRAGAND DE SFOARA, GEAMURILE SPARTE, SI BILETUL SCUMP PENTRU CONDITZIILE IMPROPRII UNEI CALATORII SIGURE SI CIVILIZATA.
  • Smaranda 25 Apr, 2016 11:04 Vad cativa insi pe lista aceasta, care nu au nici o treaba cu binele societatii, dar viseaza la scaunul de primar. Cat poti sa fii de ipocrit, acum pe bune!!!?!! Cand tu esti un ingamfat si fitos, te erijezi acum in mielul bland. Hai sa fim seriosi! Poate se trezeste lumea! Unde mai pui ca au si sustinatori ferventi, si lingusitori cu carul. Il barfesti pe la spate si aici il ridici in slavi....
  • Ion cu vaca 25 Apr, 2016 00:23 Votezi inteligent ..,votezi independent !