Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După numeroase accidente și tamponări, semafoarele Constanței și-au reluat „culorile”

ro

22 Apr, 2020 00:00 2041 Marime text

După rostogoliri ca-n filmele de acțiune ale unor autoturisme în cele mai importante intersecții ale Constanței – noroc că nu s-au lăsat cu decese –, ieri, Primăria Constanța făcea marele anunț, la o lună de la impunerea unei norme extrem de controversate.

În urmă cu aproape o lună (26 martie 2020), Serviciul Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța aplica măsura de a reduce funcționarea semafoarelor la galben intermitent în perioada stării de urgență instituită de Guvernul României. Fapt ce a condus la producerea de numeroase accidente rutiere, ale căror vinovați au fost ușor de aflat, întrucât regulile de circulație sunt unice pentru toți conducătorii auto.
Așa au ajuns constănțenii să fie martorii unor răsturnări spectaculoase, unele mediatizate, cum este cazul celor din intersecția de la Miga, de la Casa de Cultură sau de la ieșirea din municipiu.

Trist este faptul că au existat „posesori de permise” care au pus în pericol viața unor șoferi corecți, fapt ce a determinat și cotidianul ZIUA de Constanța să lanseze un sondaj de opinie

la care au participat mii de constănțeni. În urma votului lor, 77% și-au exprimat dorința ca semaforizarea să revină la normal.
Lucru petrecut ieri dimineață, ca urmare a deciziei luate de Primăria Municipiului Constanța împreună cu  IPJ Constanța – Serviciul Rutier.
 
Citește și:

Constanța Accident rutier la intersecția bulevardelor Tomis cu Aurel Vlaicu. Două autoturisme implicate (galerie foto)

Imagini de la eveniment Accident grav la Casa de Cultură din Constanţa. O maşină s-a răsturnat (galerie foto)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii