Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum au votat participanții la sondajul legat de vaccinarea anti-Covid

ro

30 Nov, 2020 00:00 1760 Marime text

Cele mai recente informații legate de vaccinarea anti-covid au venit din partea Ministerului Apărării Naționale, care a precizat că această Campanie de vaccinare anti-COVID-19 este o problemă de securitate națională și că doze de vaccin anti-Covid vor fi depozitate și la Spitalul Militar din Constanța.
 
Ultimul sondaj de opinie lansat în rândul cititorilor ZIUA de Constanța a relevat faptul că 57% din respondenți ar fi de acord să se vaccineze.
 
Conform celei mai recente știri publicate de Wall Street Journal, citate de digi24.ro, vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Pfizer a început să fie adus din SUA în Europa. Avioanele companiei aeriene United Airlines au început să opereze de vineri, 27 noiembrie, primele astfel de zboruri din istorie, cu destinaţia Bruxelles.
Dozele de vaccin au fost transportate în lăzi frigorifice şi sunt gata pentru a fi rapid distribuite în cazul în care sunt aprobate şi omologate.
 
Aceste zboruri reprezintă doar una dintre verigile lanţului global de aprovizionare pus la punct pentru a face faţă provocărilor logistice pe care le presupune distribuirea vaccinului anti-COVID-19.
 
Planul de distribuţie include stocarea dozelor de vaccin în depozitele frigorifice deja existente în centrele companiei Pfizer din Kalamazoo, Michigan şi Puurs, Belgia, precum şi dezvoltarea facilităţilor similare din Pleasant Prairie, Wisconsin, respectiv Karlsruhe, Germania.
 
Lanţul logistic presupune, de asemenea, zeci de zboruri cargo şi sute de transporturi rutiere în fiecare zi.
 
Citește și:

Sondaj de opinie ZIUA de Constanța Vaccinul de imunizare la Covid-19 – îl facem sau nu? Cum au votat participanții
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii