Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Credeţi că procurorii DNA au probe împotriva lui Nicuşor Constantinescu?

ro

09 Dec, 2014 18:07 4161 Marime text


Deşi este judecat în patru dosare, Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, susţine că angajaţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie nu au probe împotriva sa. Chiar şi aşa, odată cu trimiterea spre soluţionarea a unei cauze, procurorii au detaliat în rechizitorii faptele imputate preşedintelui CJC.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa este judecat de Tribunalul Bucureşti, pentru săvârşirea a 24 de infracţiuni.

Rechizitoriul poate fi citit AICI

Constantinescu este judecat şi de Tribunalul Constanţa, rechizitoriul putând fi citit AICI

Şeful CJC a fost deferit justiţiei şi într-un dosar aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, alături de mai mulţi directori din administraţia judeţeană.

 Rechizitoriul poate fi citit AICI

La Curtea de Apel Bucureşti, Nicuşor Constantinescu este judecat şi în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa. Rechizitoriul cauzei poate fi citit accesând rubrica „Documente”.
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează un sondaj de opinie, în care vă invităm să ne spuneţi opinia cu privire la presupusa existenţă a probelor împotriva lui Nicuşor Constantinescu. De asemenea, aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.

Sondajul s-a încheiat pe data de 15.12.2014


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii