Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Credeţi că Nicuşor Constantinescu va respecta controlul judiciar?

ro

16 Feb, 2015 14:21 4275 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, este judecat sub control judiciar, el având interdicţia de a lua legătura direct sau indirect şi prin orice mijloace de comunicare cu cu martorii şi experţii din dosarul în care este judecat pentru subfinanţarea Centrului Militar Zonal Constanţa.

Mai mult decât atât, şeful CJC nu are voie să comunice cu personalul Centrului Militar Zonal Constanţa, cu o parte din personalul Consiliului Judeţean Constanţa şi nici cu consilierii judeţeni care au participat, în orice formă, în procesul de propunere, decizie şi execuţie a celor două hotărâri ale consiliului care au vizat Centrul Militar Zonal Constanţa şi care sunt menţionate în actul de sesizare al instanţei. În acest context, ZIUA de Constanţa derulează un sondaj de opinie cu întrebarea: „Credeţi că Nicuşor Constantinescu va respecta controlul judiciar ?“

De asemenea, aşteptăm să ne împărtăşiţi opiniile şi printr-un comentariu, păstrând, desigur, o notă decentă.

Sondajul s-a încheiat pe data de 20 februarie 2015


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • alexe 17 Feb, 2015 14:42 va respecta controlul judiciar chiar daca nu ii convine, pentru ca e constient ca altfel sta in arest. Si cum cad capete mai mari cu nume foarte sonore, stie ca se strange funia de par si ii vine randul, nu scapa.