Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Credeţi că este soluţia cea mai bună crearea scuarului din faţa Gării CFR Constanţa pentru a evita blocarea zonei?

ro

03 Jul, 2017 00:00 5657 Marime text
În ultima zi a lunii iunie, în cotidianul ZIUA de Constanţa a fost publicat fotoreportajul intitulat „Cum s-a eliberat zona din faţa Gării CFR Constanţa de aglomeraţia de maşini şi taximetre staţionate. Ce s-a schimbat în circulaţia rutieră“. Acolo se făcea menţiunea că una dintre cele mai aglomerate zone este, de ani buni, cea din faţa Gării CFR Constanţa, dar şi că veşnic în faţa gării găseai autoturisme parcate sau pur şi simplu lăsate peste noapte, dar, cel mai des, zona era ocupată de taximetrişti, permanent în aşteptarea unui client, care venea sau nu.

Tot acolo mai trăgeau şi şoferii care veneau până în uşa trenului cu cei ce urmau să plece din gară. Iar de aici, o întreagă serie de discuţii, în care unii erau pro, alţii contra.
 
În acest context, ZIUA de Constanţa lansează spre dezbatere tema fotoreportajului, dar şi sondajul la care sunteţi invitaţi să participaţi:
Sondajul s-a încheiat la data de 9 iulie 2017.

Sursa foto: ZIUA de Constanta

Citeşte şi:

//www.ziuaconstanta.ro/stiri/fotoreportaj/cum-s-a-eliberat-zona-din-fata-garii-cfr-constanta-de-aglomeratia-de-masini-si-taximetre-stationate-ce-s-a-schimbat-in-circulatia-rutiera-633950.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 03 Jul, 2017 08:18 Verifcati atitudinea si legalitatea tximetristilor din fata garii. Pur si siplu se poata ca niste tilhari la drumul mare. Chiar asa spate au de nu pot fi disciplinati?