Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Credeţi că Aurelian Coliş ar trebui să fie desemnat „Poliţistul anului“ pentru modul în care a intervenit la accidentul de pe Autostrada A4?

ro

07 Aug, 2017 00:00 8687 Marime text
Lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa continuă cercetările specifice în dosarul accidentului din data 3 august de pe Autostrada A4, eveniment în urma căruia trei persoane au fost grav rănite. Ulterior, la spital, una dintre victime, o femeie, a decedat. În prezent, în grija medicilor se mai află două persoane, un bărbat şi un copil de câţiva ani (tată şi fiu). Femeia decedată era mama copilului şi soţia bărbatului care a supravieţuit.
 
Tragedia rutieră a avut loc pe data 3 august, în jurul orei 13.00. Un autoturism Ford, cu numere de înmatriculare de Braşov, a intrat în parapet, care a străpuns caroseria maşinii. În automobil se afla o familie alcătuită din trei persoane, doi soţi şi un copil. Femeii i-au fost retezate ambele picioare, iar bărbatul şi-a pierdut un picior.
 
Primul ajuns la faţa locului a fost poliţistul Aurelian Coliş, din cadrul Serviciului Rutier Constanţa. Acesta a scos copilul din maşină şi l-a resuscitat.
 
„Copilul se afla între banchetele autoturismului. Am procedat la extragerea copilului dintre banchete, l-am întins pe asfalt, i-am făcut resuscitare, pentru că nu avea aer. După, am luat o curea şi am improvizat un garou deoarece pierdeau foarte mult sânge. Dacă nu improvizam aceste garouri, cred că îi pierdeam pe amândoi“, a povestit poliţistul Aurelian Coliş, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa. În timp ce a acordat primul ajutor, Aurelian Coliş s-a rănit serios la mâna stângă.
 
Gestul poliţistului a strâns în mediul online mii de aprecieri şi tot atâtea mesaje de susţinere.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu întrebarea:
Sondajul s-a încheiat la data de 21 august 2017.
De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră pe marginea subiectului propus.

Citeşte şi: 

Mii de mesaje pentru poliţistul erou al tragicului accident de pe A4
Aurelian Coliş, propus a fi desemnat „Poliţistul anului“ la Constanţa


UPDATE Accident teribil pe autostrada A4. O persoană încarcerată. Intervine elicopterul SMURD (galerie foto+video)

Poliţist-erou. Coliş Aurelian este poliţistul care a ajuns primul la cumplitul accident de pe autostrada A4 (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ana lichtenstein 11 Aug, 2017 14:28 Cred ca da !merita altfel..stimulezi omul ptr.o fapta.pina e.n viata..nu post mortem..,e de luat ex.:?! :
  • Marcy Puha 08 Aug, 2017 02:42 Nu pot sa spun decât ca,are o inimă mare si merită toată stima si respectul! Un domn si cetățean cum este vorba in popor,,jos pălăria "
  • stan 07 Aug, 2017 21:59 In primul rand politistul nu a fost trimis la acea interventie. Accidentul s-a petrecut in fata sa si a oprit din omenie. Nu stiu cati procedau ca el. Scenele erau ca in filmele de groaza. Lumea statea pe margine si il filmau cu telefoanele, iar el striga sa-i aduca curele sau cearceafuri. Sper ca acest politist sa nu iasa la pensie "nesimtita" .
  • COGEACAI METIN 07 Aug, 2017 12:09 NU,NUCRED.CAND ESTI UN POLITIST ADEVARAT ASTA FACE PARTE DIN NATURA MESERIEI. LA UN POLITIST SA AJUTE OAMENII FACE PARTE DIN RUTINA SERVICIULUI.CREDETI CA E SINGURA INTERVENTIE A LUI SAU A ALTOR LUCRATORI DE POLITIE LA EVENIMENTE SAU SITUATII DEOSEBITE/GRAVE.PENTRU ASTA SUNT PREGATITI POLITISTII...ADEVARATI.POLITIST DISPONIBILIZAT IN 20F11...DUPA 20 DE ANI DE ACTIVITATE,